Nyheder

Nyheder og artikler

 • Skal vi blive eller flytte? - Overvejelser inden virksomheden flytter

  7. marts 2021 Når en virksomhed har besluttet at flytte, er der ofte ønske om, at det skal gå hurtigt. Men, de fleste virksomheder undervurderer ofte, hvor lang tid processen tager.
 • Morten Jensen udnævnt til ny adm. direktør for Newsec Advisory

  6. marts 2019 Morten Jensen er udnævnt til administrerende direktør for Newsec Advisory i Danmark. Han er tiltrådt pr. 1. marts 2019 og erstatter dermed Henrik Lyngskjold, der efter 12 succesfulde år har ønsket at forlade sin stilling.
 • Newsec byder velkommen til MIPIM 2019

  5. marts 2019 Når MIPIM snart løber af stablen, er det 30. gang, at verdens største ejendomsmesse afholdes i Cannes – denne gang med temaet Engaging the future, hvor de næste 30 år er i centrum med fokus på bæredygtig udvikling og stabil økonomisk vækst.
 • Selskabshandler - finansiering med udskudt skat

  4. marts 2019, Newsec Advisory A/S På ejendomsinvesteringsmarkedet har vi, de seneste år, set en stigning i selskabshandler. Det gælder især de større ejendomstransaktioner, hvor ejendommene således overdrages ved salg af det bagvedliggende selskab, som ejer ejendommene.
 • En elefantastisk Carlsberg-villa solgt til dansk investor

  1. marts 2019, Newsec Advisory A/S I Carlsberg Byen er mursten ikke bare mursten. De gamle industribygninger er et stykke Danmarkshistorie, der fortæller om det nye bykvarters fortid som bryggeri og giver området en helt særlig atmosfære.
 • Tilgængelighed og udbud er vigtigt for industri- og logistikejendomme

  27. februar 2019, Newsec Advisory A/S Adgang og tilgængelighed er vigtigt for produktionslogistik og lagerfaciliteter. Store logistikejendomme, tæt på de større byer, er højt efterspurgte.
 • Fra bioteknologi til byggestyring på Baldershøj i Ishøj

  27. februar 2019, Newsec Advisory A/S Salg af domicilejendom i Ishøj tog fart efter Newsec Advisory overtog salget af ejendommen sidste år. Trods et komplekst marked for industri- og logistikejendomme i Storkøbenhavn stod sælger fire måneder senere med flere bud på hånden.
 • Ruko afleverer nøglerne til Gladsaxe Klip & Buk

  26. februar 2019, Newsec Advisory A/S Ruko, som er ejet af det globale selskab ASSA ABLOY AB, har valgt at samle deres produktionshaller i Sverige, hvorfra de kan servicere hele Skandinavien. Med hjælp fra Newsec Advisory fik Ruko-domicilet på Marielundvej i Herlev nye ejere.
 • Erhvervs- og transportområdet eksploderer i Køge

  21. februar 2019, Newsec Advisory A/S De sidste 15-20 år har Skandinavisk Transport Center arbejdet på at skabe en logistik- og transportklynge i Køge. Rent geografisk og infrastrukturmæssigt ligger Køge suverænt til at servicere de 1,5 mio. konsumenter, der bor i Hovedstadsområdet nord for Køge.
 • Jordforurening – mareridt eller investeringsmulighed?

  30. januar 2018, Newsec Advisory A/S Jordforurening er en showstopper. Så længe forureningen ikke er undersøgt, skaber den usikkerhed og kan lamme enhver købs- eller salgsproces. Men mødet med jordforurening kan ofte gå fra at være negativt til at blive positivt gennem et 5-trinsforløb.