5. november 2018, Newsec Datea A/S

Newsec Datea får stadig flere foreningskunder og står i dag for administrationen af 1.300 andels- og ejerforeninger.

Newsec Datea oplever vækst inden for foreningsområdet og får stadig flere andels- og ejerforeninger som kunder. Senest er Newsec Dateas kundeportefølje blevet udvidet i forbindelse med Newsecs opkøb af Salling Ejendomsadministration den 1. oktober 2018.

Newsec Datea står nu for administrationen af i alt 1.300 andels- og ejerforeninger med tilsammen 40.000 boliger landet over og er dermed den absolut største administrator af andels- og ejerforeninger i Danmark.

”Med det seneste opkøb har vi yderligere styrket vores position som Danmarks førende administrator af foreninger. Vi er i dag den suverænt største foreningsadministrator, men størrelsen er ikke i sig selv interessant. Det vigtige for vores kunder er den fleksibilitet og det serviceniveau, som vi tilbyder, og ikke mindst den værdi, vi skaber for foreningerne,” siger afdelingsdirektør Anette Dyhl, Newsec Datea.

Newsec Dateas tilbyder skræddersyede administrationsaftaler til alle typer af foreninger med mulighed for at bruge alle de kompetencer, som Newsec Datea besidder og vælge en lang række ydelser til eller fra.

”Hos os får man en personlig administrator og controller, og samtidig kan man trække på de mange services, vi som et full service ejendomshus kan tilbyde - lige fra digitale værktøjer og formandsassistance til juridisk og byggeteknisk rådgivning,” siger Anette Dyhl.

Se hvad Newsec Datea kan tilbyde jeres forening

Foreninger

Jeg vil gerne kontaktes

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om vores ydelser inden for ejer- og andelsboligforeninger.

Her kan du f.eks. uploade foreningens vedtægt, seneste årsrapport, seneste budget eller lignende.

Billede af Kent Dupont Walhøj
Kent Dupont Walhøj Head of Associations Clients Direkte +45 45 26 05 54
Jacob Linvald Director Administration, Associations Direkte +45 45 26 05 02
Puk Rasmussen Salgsansvarlig Direkte +45 45 26 01 27