3. oktober 2018, Newsec Datea A/S

Newsec Datea har pr. 1. oktober 2018 indgået en ny langsigtet kontrakt om Full Service ejendomsadministration med ejendomsinvesteringsselskabet DADES. 

Newsec Datea skal ifølge den nye aftale fortsat stå for administration af DADES’ samlede ejendomsportefølje på næsten 1.000.000 kvadratmeter inden for erhvervsejendomme, boligejendomme og butikscentre. Aftalen er en af Danmarks største inden for ejendomsadministration.

Den nye aftale omfatter hele paletten af services, som Newsec Datea tilbyder – fra ejendomsadministration, asset management og udlejning til drift og vedligehold, projektering og bygherrerådgivning samt juridisk rådgivning.

Fortsat samarbejde i ny konstellation

Vi er glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde med DADES i en ny konstellation. På baggrund af Newsecs opkøb af Datea sidste år har der været behov for at gennemgå og genforhandle alle detaljer i samarbejdet og indgå en ny aftale, som afspejler det nye forhold mellem Newsec Datea og DADES Administrerende direktør Thomas Kempf, Newsec Datea
Vi er meget tilfredse med den nye aftale med Newsec Datea. Under forhandlingerne har vi vendt hver en sten i vores samarbejde, og det har været en værdiskabende proces for begge virksomheder. Resultatet er blevet en dynamisk og langtidsholdbar aftale, som begge parter kan være stolte af Boris Nørgaard Kjeldsen, administrerende direktør, DADES

 

Et solidt fundament for samarbejdet

En lang række medarbejdere i Newsec Datea og DADES har de seneste måneder været involveret i det omfattende arbejde med at skabe grundlaget for den nye administrationskontrakt.

Det har været et langstrakt forløb med intensive forhandlinger, hvor begge parter har udvist stor vilje til at nå et resultat, som skaber et solidt fundament for det fremtidige samarbejde Markeds- og udviklingsdirektør Lars Brondt, Newsec Datea

Svenske Newsec købte i august 2017 administrationsselskabet Datea af DADES, og Newsec Datea har siden stået for Newsecs Property Asset Management-forretning i Danmark.