• Vores ydelser
  • Insights
  • Karriere
  • Medier & Nyheder
  • Om os

Kontorer

I kølvandet på pandemien er kontorkonceptet ved at blive genfortolket. Hvordan skaber man det mest attraktive kontorprodukt på markedet? Hvor finder man de mest profitable investeringer?

Uanset om du er på udkig efter at investere i kontorbygninger, finde en administrator til dine kontorejendomme, finde en ideel beliggenhed eller udvikle dit kontor, har Newsec ekspertisen til at hjælpe. Vi har et indgående markedskendskab og kan give dig den indsigt, du har brug for. Sammen kan vi skabe en arbejdspladsoplevelse, der engagerer og inspirerer, ligesom vi kan udforme og sammensætte den optimale portefølje til at realisere enhver strategi.

Newsec tilbyder en bred vifte af ydelser – lige fra praktiske tekniske kompetencer til strategiske analyser, planlægning og komplet porteføljeudvikling. Vi kan også hjælpe dig med at udnytte fordelene ved digitalisering og finde de rigtige løsninger.

Bygninger er en vigtig del af en bæredygtig byudvikling. Ved at maksimere den effektive brug af energi, vand og materialer bliver bygninger og byggeri en vigtig brik i bekæmpelsen af klimaforandringer og ressourceknaphed og i at bidrage til et bæredygtigt samfund.

Få de seneste nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig for at få opdateringer og relevante nyheder fra Newsec. Vi vil ikke kontakte dig oftere end nødvendigt.

Hold dig opdateret på ejendomsmarkedet

Tilmeld dig og modtag Newsec Advisorys nyheder om erhvervs- og investeringsejendomme, markedsrapporter og seminarinvitationer på e-mail.

Newsec Advisory News