Analyser

Er du interesseret i at vide mere om specifikke områder inden for ejendomsmarkedet? 

Hvilke tendenser præger ejendomsmarkedet?

Er du interesseret i at vide mere om de kommende tendenser i ejendomsmarkedet inden for kontor-, detail-, Investering, industri & logistikområdet? Samt få indblik i dansk økonomi og dens indvirkning på markedet?  Så er du velkommen til at læse vores artikler, som bidrager til at du kan opgradere din viden med seneste nyt fra ejendomsmarkedet.

Kontaktperson

Se mere:

Ejendomme til salg / leje Søg ejendomme>>
Newsec Advisory Kontakt os >>
Nyhedsbrev - Analyser Tilmeld >>
Strategisk Analyse Læs mere >>

Lær mere om ejendomsinvestering

Ved at læse analyserne ovenfor får du viden inden for både det Danske og Nordiske ejendomsmarked i form af rapporter og artikler, som udarbejdes løbende og med udgangspunkt i seneste data. Du vil få nok viden til at tilrettelægge din investeringsstrategi, drage nytte af markedets forventede udvikling  og dermed øge muligheden for gode afkast.

Analysernes indhold

Analyserne udarbejdes på baggrund af udviklingen i markedet. Du informeres bl.a. om hvilken en ejendomstype var den mest omsatte og hvilke markedsforhold præger ejendomsinvesteringerne. Derudover får du et indblik i en række store handler af f.eks. boligporteføljer og viden om renteniveauer samt den økonomiske aktivitet i Danmark relateret til ejendomsinvesteringer.