Analyser

Vil du vide mere om ejendomsmarkedet?

Bliv klogere på ejendomsmarkedet.

Er du interesseret i at vide mere om specifikke områder inden for ejendomsmarkedet? Så kan du her frit vælge imellem analyser, som er tilpasset det relevante segment. På den måde sikrer vi, at du kun læser det som er relevant for dig. Analyserne går i dybden på emner inden for investering-, bolig-, kontor-, logistik- og industriområdet. Hvis du gerne vil have alle analyserne samlet et sted, så er du velkommen til at downloade hele vores rapport om ejendomsmarkedet 2020 gratis, alt du skal gøre er at skrive dig op til vores nyheder.

Kontor

Vil du vide mere om kontormarkedet?

Læs om de nyeste analyser og seneste tendenser inden for kontormarkedet i Danmark og Norden, vi kommer bl.a. ind på hvordan økonomisk vækst og stigning i beskæftigelsen resulterer i en højere efterspørgsel efter moderne og fleksible kontorer.  

 

 

Detail

Butikslokaler og udlejning

Vil du vide mere om detailmarkedet, og hvordan det står til ift. udlejning af butikslokaler? Her kan du se de seneste analyser inden for markedet, som vores analyseteam har udarbejdet, de har selvfølgelig taget udgangspunkt i de nyeste data. Siden bliver løbene opdateret mhp. at fremlægge de nyeste tal.

Investering

Interesseret i investering?

Vil du gerne investere i ejendomme, men kende markedet først? Her får du et udvalg af dybdegående analyser og indblik i de nyeste tendenser, inden for ejendomsinvestering. Du kan også skrive dig op til vores nyheder, så behøver du ikke lede efter analyserne, da de automatisk vil finde frem til dig.

Industri & Logistik

Er lagerejendomme noget for dig?

Vil du vide mere om handel med industri- og logistikejendomme? Så finder du her alle de vigtigste informationer og nyeste data, som vores analyseteam har udarbejdet, til formål for at informere dig om situationen i markedet, før du vælger at købe/leje en erhvervsejendom.

Bolig

Vil du vide mere om boligmarkedet?

Få indblik i ejendomsmarkedet med henblik på boligsegmentet og læs analyser der bl.a. omhandler boligtransaktionsvolumen, rentemiljøet, boligudbudet og -efterspørgslen, samt flere relevante emner inden for området. 

Dansk Økonomi

Dansk økonomi og ejendomsmarkedet

Læs om de seneste tendenser i ejendomsmarkedet og den generelle udvikling i den danske økonomi, samt hvordan det påvirker handlen med erhvervsejendomme. Få også indblik i rapporter, som løbende bliver opdateret for at give dig de nyeste og mest relevante data inden for ejendomsmarkedet. 

Solgte / udlejede ejendomme. Se flere >>
Newsec Advisory Kontakt os >>
Få tilsendt analyser Tilmeld >>
Strategisk Analyse Læs mere >>

Kontakt

Jens Kondrup Associate Director, Head of Research and Head of Government and Public Sector, Cand.merc. (International Business) +45 27 79 20 50
Morten Jensen Adm. direktør, Seniorpartner, MRICS Registered Valuer, E-MBA, Statsaut. revisor +45 51 68 78 88