Analyser

Er du interesseret i at vide mere om specifikke områder inden for ejendomsmarkedet? Så kan du her frit vælge imellem analyser, som er tilpasset det relevante segment. På den måde sikrer vi, at du kun læser det som er relevant for dig. Analyserne går i dybden på emner inden for investering-, bolig-, kontor-, logistik- og industriområdet. Hvis du gerne vil have alle analyserne samlet et sted, så er du velkommen til at downloade hele vores rapport om ejendomsmarkedet 2020 gratis, alt du skal gøre er at skrive dig op til vores nyheder.

Kontor

Læs om de nyeste analyser af kontormarkedet i Danmark og Norden, vi kommer bl.a. ind på følgende områder:

Fortsat økonomisk vækst og stigning i beskæftigelsen skaber efterspørgsel efter moderne og fleksible kontorer.  

- Afkastkravet faldt i 2019 for primære kontorejendomme til 3.50 %  og de gennemsnitlige lejeniveauer ligger i spændet 1.200-1.600 kr./m2  

 

 

Detail

Newsec Advisorys analyser af detailejendomsmarkedet.

Investering

Bliv klogere på det danske og nordiske marked for ejendomsinvestering.

Industri & Logistik

Hvad rører sig i industri- og logistiksegmentet.

Bolig

Få indblik i ejendomsmarkedet med henblik på boligsegmentet og læs analyser der bl.a. omhandler boligtransaktionsvolumen, rentemiljøet, boligudbudet og -efterspørgslen, samt flere relevante emner inden for området.

Markedstendenser

Læs om de seneste tendenser og udviklingen i ejendomsmarkedet samt få indblik i rapporter som indeholder analyser inden for både, kontor, bolig, detail, industri- og logistikområdet.

Closed Cases Se flere >>
Nyhedsbrev Tilmeld >>
Newsec Advisory Kontakt os >>