Analyser

Er du interesseret i at vide mere om specifikke områder inden for ejendomsmarkedet? 

Hvilke tendenser præger ejendomsmarkedet?

Dette spørgsmål besvares ved at læse vores artikler, da de er fyldt med informationer, som giver dig indblik i markedet lige nu og hvad der kan forventes i nærmeste fremtid. Er du interesseret i at vide mere om de kommende tendenser på ejendomsmarkedet inden for kontor-, detail-, Investering, industri & logistikområdet? Samt få indblik i dansk økonomi og dens indvirkning på markedet? Så er du kommet til det rette sted, for på denne side kan du læse artikler, som løbende er opdaterede og tilgængelige, for dig der ønsker at opgradere din viden med seneste nyt fra ejendomsmarkedet.

Kontaktperson

Se mere:

Ejendomme til salg / leje Søg ejendomme>>
Newsec Advisory Kontakt os >>
Nyhedsbrev - Analyser Tilmeld >>
Strategisk Analyse Læs mere >>

Lær mere om ejendomsinvestering

Ved at læse analyserne ovenfor får du viden inden for både det Danske og Nordiske ejendomsmarked i form af rapporter og artikler, som udarbejdes løbende og med udgangspunkt i seneste data. Du vil få nok viden til at tilrettelægge din investeringsstrategi, drage nytte af markedets forventede udvikling  og dermed øge muligheden for gode afkast.

Hvad kan du bruge analyserne til?

Få indblik i investeringsaktiviteten og hvilke nye regler for ejendomsinvesteringer - kan skabe usikkerhed omkring afkastet. Hvis du vil øge dine chancer for økonomisk frihed og uafhængighed er det vigtigt at følge tendenserne på ejendomsmarkedet, så du i god tid er forberedt og kan ændre porteføljestrategien, hvis markedets udvikling viser at der er behov for det.

Analysernes indhold

Analyserne udarbejdes på baggrund af udviklingen i markedet. Du informeres bl.a. om hvilken en ejendomstype var den mest omsatte og hvilke markedsforhold præger ejendomsinvesteringerne. Derudover får du et indblik i en række store handler af f.eks. boligporteføljer og viden om renteniveauer samt den økonomiske aktivitet i Danmark relateret til ejendomsinvesteringer.