• Vores ydelser
 • Insights
 • Karriere
 • Medier & Nyheder
 • Om os

Foreninger

Velkommen til Newsec foreningsafdeling. Vi ved alt om administration af foreninger

Overlad det daglige ansvar til Newsec

Newsec administrerer flere end 1.000 foreninger rundt omkring i Danmark – derfor ved vi, hvad der er vigtigt ude i foreningerne. Ved en administrationsaftale hos Newsec sikrer vi, at den daglige drift er i orden, og I får samtidig mulighed for at gøre brug af alle vores kompetencer.

Det betyder, at I f.eks. kan få rådgivning til byggeprojekter i vores projektafdeling og hjælp til tinglysning og andre juridiske gøremål via vores juridiske afdeling. I Newsec administrerer vi alt fra store andelsforeninger til mindre bådlaug.

Få en skræddersyet administrationsaftale
Newsec tilbyder alle foreninger administrationsaftaler, som passer til foreningens behov. Sammen sikrer vi, at jeres visioner, alle de praktiske og juridiske opgaver samt økonomien går op i en højere enhed.

Hvad administrerer Newsec?

 • Andelsboligforeninger
 • Ejerforeninger
 • Grundejerforeninger
 • Gårdlaug
 • P-laug
 • Bådlaug
 • Kolonihaveforeninger

- og mange flere.

ProBo

Foreningens kommunikation samlet ét sted.

Newsec tilbyder ProBo som jeres forenings digitale og professionelle kommunikationsplatform. Med ProBo er alt det, der er vigtigt for foreningens bestyrelse og beboere, samlet ét sted - og kan tilgås 24/7.

ProBo er tryg og sikker kommunikation, bedre dokumenthåndtering og bilagsgodkendelse samt masser af anvendelige features skræddersyet til andelsbolig- og ejerforeninger.
Det er alt sammen med til at gøre livet i foreningen og bestyrelsesarbejdet meget nemmere.

Læs mere her

Få en skræddersyet administrationsaftale

Den digitale generalforsamling

I kender det måske. Generalforsamlingen er gået i gang, men det står hurtigt klart, at der ikke er nok fremmødte til at stemme vedtægtsændringerne igennem. Det manglende fremmøde er ikke kun en udfordring i jeres forening.

Foreningsadministration

Med en administrationsaftale hos Newsec får jeres forening en skræddersyet løsning med en kombination af vores tillægsydelser, der passer til jeres behov.

Letadministration

Vi tilbyder "Let Administration" til mindre ejer- og andelsboligforeninger på op til 20 boligenheder.

Tillægsydelser

Newsec kan hjælpe jeres forening med meget andet end den daglige administration af foreningen. Går i for eksempel med store drømme om at føre et byggeprojekt ud i livet? Eller skal I have et overblik over tilstanden af jeres ejendom? Newsec kan hjælpe jer med det hele.

Newsec service - Opgaveløsning lige ved hånden

Med bestillingsplatformen Newsec Service har vi gjort det nemt for dig som lejer at komme i kontakt med din driftsleder (vicevært) på ejendommen og få løst dine opgaver hurtigt og effektivt.

Byggesager

En aftale med Newsec gør jeres byggedrømme til virkelighed. Vi er eksperter, når det gælder om at bygge op og bygge om. Vi styrer jer godt og sikkert gennem hele byggefasen. Fra sparring med foreningens bestyrelse i den indledende fase, over projektering, udbud og gennemførelse, til den juridiske og økonomiske styring af byggesagen.

Dine fordele

I Newsec får I som foreningskunde glæde af diverse rabataftaler både som forening og som beboer.

ProBo

Newsec tilbyder ProBo som jeres forenings digitale og professionelle kommunikationsplatform. Med ProBo er alt det, der er vigtigt for foreningens bestyrelse og beboere, samlet ét sted - og kan tilgås 24/7.