Gør dig klog på fremtidens tendenser indenfor ejendomsinvestering

Her kan du se artikler om investeringsmarkedet for erhvervsejendomme.

Analyser af ejendomsinvesteringsmarkedet

Er du ejendomsejer, investor eller interesserer du dig for ejendomsmarkedet? Så kan du her få indblik i store transaktioner, mest omsatte investeringstype, nye regler for ejendomsinvesteringer, samt hvilke vækstforudsætninger forventes og meget mere. Følg udviklingen og opgradér din viden, gennem vores analyser.

Kontaktperson

Vil du vide mere?

Analyser Læs mere>>
Nyhedsbrev Tilmeld >>
Solgte / udlejede ejendomme Se cases >>
Newsec Advisory Kontakt os >>

Er du interesseret i ejendomsinvestering?

Ved at læse analyserne ovenfor får du viden indenfor, både det Danske og Nordiske ejendomsmarked, i form af rapporter og artikler, som udarbejdes løbende og med udgangspunkt i seneste data. Du vil få nok viden til at tilrettelægge din investeringsstrategi, drage nytte af markedets forventede udvikling og dermed øge muligheden for gode afkast.

Analysernes indhold

Analyserne udarbejdes på baggrund af udviklingen i markedet for ejendomsinvestering. Du informeres bl.a. om hvilken en ejendomstype var den mest omsatte og hvilke markedsforhold præger ejendomsinvesteringerne. Derudover får du et indblik i en række store handler af f.eks. boligporteføljer og viden om renteniveauer, samt den økonomiske aktivitet i Danmark relateret til ejendomsinvesteringer.