Lynsalg af projektejendomme

Project Consultancy

Lynsalg af projektejendomme

Baggrund

I 2014 fik en børsnoteret projektudvikler en optionsaftale på erhvervsejendommen Frederikssundsvej 272 med flere – tilsammen 18.000 kvadratmeter, der skulle indgå i et ambitiøst projekt om et stort fusionscen-ter med integreret shoppingcenter og boliger på taget af centret. I 2018 forliste projektet, og udvikleren opsagde optionsaftalen.

Udfordring

Sælger, der har erhvervet og udviklet ejendommene over et halvt liv, nærmede sig pensionsalderen og ønskede derfor hurtigt at finde en ny ejer til den tidligere industrigrund.

Løsning

Vi tog derfor straks kontakt til vores netværk af oplagte investorer, hvorfra der var en meget stor interesse og efter cirka tre uger og fire bud på ejendommene havde vi en underskrevet købsaftale med De Forenede Ejendomsselskaber (DFE). Det gik exceptionelt stærkt, og en væsentlig faktor skal tilskrives muligheden for boligkonvertering i et område, hvor der er god efterspørgsel.

Resultat

I løbet af tre uger og fire bud på ejendommene havde vi en underskrevet købsaftale med De Forenede Ejendomsselskaber (DFE).

Se flere af de nyeste salg af projektejendomme her.>>

  • Resumé Newsec formidler projektgrund og -ejendomme for et trecifret millionbeløb i en lynproces
  • Beliggenhed Brøndshøj-Husum
  • Kunde Privat investor
  • Status 2018
  • Serviceydelser Salgsstrategi – og rådgivning

Kontakt

Brian Tretow-Loof Seniorpartner, direktør, Head of Capital Markets +45 40 20 78 70