Medicinalvirksomhed indtager Kalvebod Brygge

Baggrund

Domicilejendommen på Kalvebod Brygge 35-37 i København V, der er ejet af ejendomsselskabet Dades, er opført i 1997 og har plads til 400 medarbejdere. Newsec Property Asset Management, der administrerer ejendommen, fik til opgave at udleje samtlige kvadratmeter på 5.600. Den store domicilejendom beliggende i 1. række ud til vandet ved havnefronten har en unik placering med gåafstand til Hovedbanegården og metro i et område, der er i hastig udvikling mod at blive mere livligt.

Udfordring

Det er ikke umuligt at udleje en stor domicilejendom til en enkelt lejer i Danmark, men potentielle lejere til et lejemål som dette er få. Med andre ord tager processen givetvis længere tid og kræver mere tålmodighed fra ejers side. Derfor var spørgsmålet, om domicilet skulle opdeles til flere lejemål, eller om det var muligt at finde én lejer, hvilket ville være den optimale løsning, som ejer ville få størst udbytte af.

Løsning

Med indgående markedskendskab og med ejendommens stand og beliggenhed taget i betragtning, vurderede Newsec, at det var muligt at bibeholde ejendommen som domicil og finde den helt rigtige lejer.

“Der har i processen været flere interesserede lejere til dele af ejendommen, men Newsec formåede virkelig at handle hurtigt og fandt en domicillejer, hvilket ejendommen er optimal og skabt til. Vi ser frem til et langvarigt samarbejde med Abacus Medicine,” siger Niels-Peter Edvardsen, ejendomsdirektør i Dades.

  • Resumé Commercial
  • Beliggenhed Kalvebod Brygge 35-37, 1560 København V
  • Kunde Dades
  • Status 2021
  • Serviceydelser Udlejning af domicilejendom