Solgte erhvervsejendomme og udlejede lejemål

OVERSIGT OVER VORES LØSTE CASES & SOLGTE/UDLEJEDE ERHVERVSEJENDOMME

Her kan du få et overblik over de forskellige erhvervsejendomme og lejemål, som vi har solgt og udlejet inden for områderne: kontor, detail, investering og industri. 

Målet med at vise dig vores solgte og udlejede ejendomme og lejemål, er blot at give dig indblik i processen bag vores tilgang til de opgaver, som vi arbejdede på og løste for vores kunder. Hvis du har en ejendom som du vil have hjælp til at sælge, så er vi den rette virksomhed, da vi har kompetencerne til at løse forskellige opgaver for vores kunder, alle de solgte/udlejede ejendomme nedenfor forstærker kun vores påstand. 

VORES NYESTE UDLEJEDE LEJEMÅL OG SOLGTE EJENDOMME

Videoen giver dig et indtryk af, hvilke opgaver vi har løst for april måned 2020, men også hvilke erhvervsejendomme vi har solgt eller udlejet. Siden bliver løbende opdateret mhp. at give dig det nyeste indhold.

Du kan blive inspireret af vores løste cases forneden. Vores kompetencer spænder bredt inden for salg og udlejning af ejendomme, derfor har vi i hver enkelt case forklaret hvordan vi gjorde brug af dem.

Solgte ejendomme og udlejede lejemål

Investeringsejendomme

Få et overblik over hvilke investeringsejendomme vi har til rådighed, men også hvilke vi har solgt og få indblik i de forskellige opgaver vi fik løst for vores kunder. Du kan også få mere viden i form af analyser og research om investeringsmarkedet, som vi har udarbejdet med det formål at give dig så meget viden om markedet som muligt, før du beslutter dig for om du vil investere og hvornår.

Kontorlejemål

Hvis du gerne vil leje, udleje eller sælge kontor, så kan du hente inspiration blandt vores udlejede/solgte kontorer, ved at se hvilke opgaver vi løste for vores kunder og hvilken løsning vi sammen fandt frem til. Du kan også se alle vores ledige kontorlejemål, samt læse analyser som er udarbejdet til formål for, at give dig indblik i hvordan det står til på kontormarkedet, før du beslutter dig for at leje/sælge eller udleje.

Detail (butikslejemål)

Vil du gerne finde ledige butikslokaler til leje? Eller vil du måske sælge eller udleje dine lokaler? Vi kan hjælpe dig. Her på siden finder du informationer om alle ledige lejemål, men også om alle de solgte og udlejede, samt en beskrivelse af processen bag salget eller udlejningen. Analyser er også tilgængelige, til dig som vil høre hvordan det egentlig står til i markedet, før du handler.

Industriejendomme

Er du på udkig efter et lager? Her kan du se vores udvalg af lagerejendomme, både dem der er til salg, men også til leje. Vil du sælge din ejendom eller udleje? Så er det heller ikke noget problem, da vi har løst en del forskellige opgaver for vores kunder, dem kan du få indblik i her. Vi har også foretaget analyser, som er tilgængelige for dig, såfremt du har brug for at læse om situationen i markedet.

Vil du vide mere?

Nyhedsbrev - generelt Tilmeld >>
Analyser Se flere>>
Salg & udlejning - rådgivning Læs mere >>
Newsec Advisory Kontakt os >>

Projektudvikling