Erhvervsgrund med tilhørende ejendom, solgt

Skal vi sælge din erhvervsejendom/grund?

Erhvervsejendom i Birkerød med udviklingsmuligheder solgt

Ejendommen på Bregnerødvej blev oprindelig udbudt til salg som investeringsejendom, men forholdene omkring ejendommen blev på kort tid ændret flere gange. Det var derfor nødvendig for Newsec Advisory løbende at tilpasse salgsstrategien.

Hele ejendommen var oprindelig udlejet til Grafisk Maskinfabrik, som få uger inde i salgsprocessen valgte at opsige deres lejekontrakt, da de havde pladsmangel. I samråd med sælger blev strategien derfor ændret fra at sælge en investeringsejendom, til også at afsøge markedet for nye brugere til ejendommen.

Udarbejdelse af lokalplanforslag

Få måneder herefter besluttede byplanudvalget i Rudersdal Kommune, at de ville igangsætte udarbejdelse af et lokalplanforslag, med henblik på at konvertere området til bolig. Det var derfor nødvendigt endnu engang at tilpasse strategi, da ejendommen nu også havde interesse hos udviklere.

Ejendommen har en skøn beliggenhed tæt på Birkerød Skole, stationen og grønne områder. Grundarealet udgør 3.419 m² og indeholder i dag af 1.821 m² bygninger fordelt på kontor, lager og produktion. Ved fremtidig udvikling til boliger forventes det, at der kan opføres ca. 2.000 m²

Newsec solgte ejendom til et ejendomsselskab, som både kunne se gode muligheder i fortsat udlejning og i udvikling af ejendommen. På den baggrund blev ejendommen solgt uden forbehold for eksempelvis ny lokalplan, byggetilladelse og lignende.

Kontakt

Brian Tretow-Loof Direktør, Seniorpartner, HD, MDE, MRICS +45 40 20 78 70
Casper Schougaard Head of Investment MidCap, Ejendomsmægler, MDE, Partner +45 28 12 73 65

Vil du vide mere?

Nyhedsbrev Tilmeld >>
Newsec Advisory Kontakt os >>
Ejendomme til salg / leje Søg ejendomme>>
Rapporter Læs mere >>