Ordnung forvandler lejemål til kontorhotel

Newsec Advisory har igen formidlet en genudlejning i ATP’s portefølje, denne gang i en tre-partforhandling hvor den tidligere lejer, 3Shape, havde valgt at udvide tættere på sit hovedkontor i Holmens Kanal.

Newsec Advisory har tidligere formidlet lejemål til Ordnung, og har desuden bistået ATP i adskillige udlejninger i den Københavnske portefølje. Parterne er heller ikke helt ukendte for hinanden, da Ordnung allerede er lejer i en anden af ATP’s ejendomme. En opgradering og indretning til det nye eksklusive kontorhotel, kaldet Ordnung Plus, forudsætter dog en del investeringer.

Det er ikke sjældent at en genudlejning sker med involvering af hhv. den tidligere lejer, en ny lejer og ejendommens ejer og udlejer. NEWSEC Advisory har de seneste år bistået i flere lignende processer, ligesom der aktuelt er flere forhandlinger i gang mellem fraflyttende og nye lejere, samt de respektive udlejere. 

 

Ordnung forventer at optage 130 af de 500 seats der etableres i ejendommen, inden for 2 år.

I forbindelse med det løbende udlejningsarbejde var NEWSEC i dialog med indtil flere mulige lejere, der ønskede at leje en del af ejendommen, men ikke kunne optage hele lejemålet. Til glæde for lejerne og ikke mindst ORDNUNG, kunne NEWSEC undervejs i forløbet derfor henvise flere af disse lejere til en dialog med ORDNUNG om dellejemål og arbejdspladser eller såkaldte ’seats’.

Større blev glæden da der umiddelbart herefter blev indgået en omfattende aftale med et spin-off fra en stor dansk virksomhed, der indenfor 2 år forventer at optage 130 af de i alt knap 500 seats der etableres i ejendommen.

ORDNUNG er efter nogen ombygning og nyindreting klar til at tage imod de nye lejere i Bredgade 6 fra den 1. oktober 2020.

Med de seneste udlejninger har NEWSEC udlejet mere end 45.000 m² i ATP’s ejendomsportefølje og ser frem til fortsat samarbejde.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Kontakt

Brian Tretow-Loof Head of Large Cap +45 40 20 78 70
Solgte / udlejede ejendomme Se cases >>
Newsec Advisory Kontakt os >>
Ejendomme til salg / leje Søg ejendomme>>
Nyhedsbrev Tilmeld >>