Diskret udlejet Jørn Utzon ejendom overtages af IT-virksomhed

Newsec Advisory har formidlet det helt unikke liebhaver lejemål på vegne af ejendommens ejere

Det nu tidligere møbelhus, Paustian Hus ved Nordhavn, er i 2021 genudlejet til IT-virksomheden, cBrain. Virksomheden har i sinde at skabe rammerne for et nyt innovativt hovedkontor, der imødekommer de ansatte med et kreativt og åbent kontormiljø efter lang tid uden fysisk samvær.

I forlængelse af et tæt og årelangt samarbejde med ejerkredsen bag Paustian Hus, fik Newsec Advisory tidligt i processen tildelt opgaven for genudlejningen af ejendommen, efter møbelvirksomheden Paustian ønskede nyt showroom i indre København.

Af hensyn til kunder såvel som medarbejdere, ønskede ejerkredsen, at denne afdisponering blev foretaget så diskret som muligt. Som markedsleder og med det største udlejningsteam i landet, har Newsec Advisory løbende et bredt kendskab til markedets behov. I en kombination af kendskab, målrettede indsatser og diskrete henvendelser, indledtes dialog med flere lejere, der kunne se sig selv udfylde disse helt unikke rammer i Nordhavn.

Ejendommen blev opført tilbage i år 1987 og er tegnet af den verdensberømte arkitekt, Jørn Utzon. I dag er ejendommen den yngste fredet ejendom i Danmark. Ejendomsfredningen gjorde processen omkring genudlejning særligt kompleks og speciel. Fredningen medførte begrænsninger for kontormiljøet, hvor separate kontorer ikke var muligt. IT-virksomheden cBrain, er ikke uvant med utraditionelle udfordringer og løsninger, og var i hele forløbet meget proaktive og fleksible i dialogen om ejendommens muligheder.

cBrain har tidligere haft et utraditionelt lejemål i en færgeterminal, hvor man har nydt godt af nærheden og udsigten til vandet i havnen. Det var derfor afgørende at det nye lejemål levede op til de høje forventninger, som cBrain og ikke mindst medarbejderne var blevet vant til. I indretningen af det nye lejemål lægger man ikke skjul på prioriteringen af medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen, og Newsec Advisory ser frem til det endelige resultat, når cBrain flytter ind marts 2022.

Brian Tretow-Loof Head of Large Cap +45 40 20 78 70

Ejendomme til salg / leje

Se alle vores erhvervsejendomme til salg / leje, inden for investering-, kontor-, detail-,...

Newsec Advisory

Du er altid velkommen til at kontakte os. Her kan du se vores kontaktoplysninger.

Rapporter

Følg udviklingen på det Danske, Nordiske og Baltiske ejendomsmarked. Hent rapporter som beskriver...

Solgte / udlejede ejendomme

Få et overblik over alle vores solgte ejendomme og udlejede erhvervslejemål.