Boligudlejningsejendomme solgt til Danica

Solgt samlet i niveauet kr. 250 mio.

Boligudlejningsejendomme på 9.675 m² solgt til Danica

Der er tale om to markante boligudlejningsejendomme på hhv. 4.550 m²og 5.125 m², med beliggenhed på Frederiksberg og Charlottenlund. Ejendommene var udbudt off-market af Newsec Advisory og solgt samlet i niveauet kr. 250 mio.

Ejendommene er beliggende Bag Søndermarken 1B - 11, 2000 Frederiksberg og Ordrup Jagtvej 93 – 109, 2920 Charlottenlund og indeholder i alt 122 lejligheder. Danica Ejendomme overtager ejendommene d. 1. maj 2021.

”Interessen for ejendommene var stor, særligt taget i betragtning af det nye regelsæt i boligreguleringslovens §5, stk. 2, som disse ejendomme er omfattet af. I Newsec  er vi meget tilfredse med at være blevet betroet denne spændende opgave af de nu tidligere ejere og ikke mindst, at vi er lykkedes med at bringe parterne sammen,” siger Brian Tretow-Loof, der er executive director i Newsec Advisory og leder af Capital Markets teamet i Danmark.

Processen

De to familieejede ejendomme blev erhvervet  1940’erne, og har været i samme families eje lige siden.  I forbindelse med et generationsskifte besluttede familien at afsøge mulighederne for et salg og efter et grundigt analysearbejde, samt værdivurderinger udarbejdet af Newsec, besluttede familien sig for at afhænde ejendommene. Udbuddet og gennemførelse af transaktionen, der bl.a. omfattede den lovfæstede tilbudspligt overfor lejerne, blev i Newsec håndteret af seniorpartner Louis Kjærgaard og associate director Thomas Grauslund Nielsen.

I forbindelse med handelen, udtaler sælgerfamilien: ”Familien har i over 3 generationer ejet ejendommen, og efter et generationsskifte i 2018 har vi sammen besluttet, at det er tid til, at en anden ejer skulle træde til. Det har ligget os meget på sinde, at køberen af ejendommen er en solid dansk virksomhed, som har et ønske om at videreføre ejendommen og udvikle den på et højt niveau. Og netop sådan en køber, har vi via en professionel gennemført struktureret proces, udført af Newsec Advisory, fundet i Danica ejendomme”.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Andre solgte ejendomme

Ogilvy Capital overtager hotel Herman K i...

Ejendommen har siden 2015 været ejet af Dansk Ejendoms Management, som dengang købte den daværende...

Newsec har formidlet i alt 12 salg og udlejninger

Med salget af Det Grå Hus har Newsec nu formidlet i alt 12 salg og udlejninger i Carlsberg Byen.

Investeringsejendom på 10.000 kvm. solgt

Investeringsejendom på 10.000 kvm. solgt til det svenske ejendomsselskab, SBB.

Investeringsejendom i Randers, solgt

Ejendommen er ejet af den erhvervsdrivende fond KFI, der primært investerer i detailejendomme,...

Vil du vide mere?

Om Advisory Læs mere om os
Rapporter Læs mere >>
Investeringsteam Kontakt os >>
Ejendomme til salg / leje Søg ejendomme>>