Det Danske Ejendomsmarked

Efterår 2017

Indhold update efterår 2017

2017 bliver efter alt at dømme et rekordår på transaktionsmarkedet for ejendomme i Danmark. I Newsec har vi oplevet en stor interesse for erhvervsejendomme, hvilket har resulteret i et øget antal transaktioner og en samlet dansk transaktionsvolumen for hele 2017 i omegnen af 80-90 mia. kr. – heraf forventes København at udgøre 59 mia. kr.

Fremgangen i dansk økonomi med nye arbejdspladser, høj BNP-vækst og øget investeringsaktivitet, er med til at drive ejendomsmarkedet. Derudover er renten fortsat lav, og stabiliteten i dansk økonomi er med til at tiltrække både danske og udenlandske købere. Interessen kommer nemlig i høj grad fra internationale investorer, der i 2017 forventes at stå for op til 60 procent af transaktionsvolumen.

På trods af at nogle få markedsaktører frygter en overophedning og tilbagegang i økonomien, forventer vi umiddelbart ikke den store påvirkning på markedet for erhvervsejendomme i Danmark, og der vil fortsat være stor interesse fra udenlandske investorer i det danske ejendomsmarked.

Download rapport

Du skal være logget på for at kunne sende denne formular. Hvis du er logget på og stadig ikke kan slå op, skal du sørge for, at "Spor ikke" er deaktiveret i dine browserindstillinger.
Send mig fremover:

Kontaktperson

Øvrige markedsrapporter

Det Danske Ejendomsmarked efterår 2018

Det Danske Ejendomsmarked analyserer alle danske ejendomssegmenter i én rapport.

Det Danske Ejendomsmarked Efterår 2017

2017 bliver, efter alt at dømme, et rekordår på transaktionsmarkedet for ejendomme i Danmark.

Newsec Property Outlook Forår 2019

I det seneste nummer af Newsec Property Outlook analyserer vi co-working trenden og ser på,...