Det Danske Ejendomsmarked

Efterår 2017

Indhold update efterår 2017

2017 bliver efter alt at dømme et rekordår på transaktionsmarkedet for ejendomme i Danmark. I Newsec har vi oplevet en stor interesse for erhvervsejendomme, hvilket har resulteret i et øget antal transaktioner og en samlet dansk transaktionsvolumen for hele 2017 i omegnen af 80-90 mia. kr. – heraf forventes København at udgøre 59 mia. kr.

Fremgangen i dansk økonomi med nye arbejdspladser, høj BNP-vækst og øget investeringsaktivitet, er med til at drive ejendomsmarkedet. Derudover er renten fortsat lav, og stabiliteten i dansk økonomi er med til at tiltrække både danske og udenlandske købere. Interessen kommer nemlig i høj grad fra internationale investorer, der i 2017 forventes at stå for op til 60 procent af transaktionsvolumen.

På trods af at nogle få markedsaktører frygter en overophedning og tilbagegang i økonomien, forventer vi umiddelbart ikke den store påvirkning på markedet for erhvervsejendomme i Danmark, og der vil fortsat være stor interesse fra udenlandske investorer i det danske ejendomsmarked.

Download rapport

Du skal være logget på for at kunne indsende formularen.
Send mig fremover:

Kontaktperson

Øvrige markedsrapporter

Det Danske Ejendomsmarked efterår 2018

Det Danske Ejendomsmarked analyserer alle danske ejendomssegmenter i én rapport.

Det Danske Ejendomsmarked Efterår 2017

2017 bliver, efter alt at dømme, et rekordår på transaktionsmarkedet for ejendomme i Danmark.

Newsec Property Outlook Forår 2019

I det seneste nummer af Newsec Property Outlook analyserer vi co-working trenden og ser på,...