Newsec Property Outlook

FORÅR 2018

I denne udgivelse af Newsec Property Outlook kigger vi på de sensationelle overskrifter, der florerer på ejendomsmarkedet. Vi analyserer fire myter og skiller fakta fra fiktion. Derudover opsummerer vi året på de nordiske og baltiske ejendomsmarkeder og diskuterer nogle af de mest interessante hændelser i løbet af året, såsom øget interesse fra international kapital og et skiftende kontormarked.

I 2017 oplevede dansk økonomi høj stabilitet og en BNP-vækst på 2 procent. Væksten er primært et resultat af en stigning i bruttoinvesteringer og en mindre stigning i privatforbruget. Derudover er forbedringen også et resultat af en voksende befolkning og stigende beskæftigelse. Renterne er fortsat lave, hvilket igen tilskynder til privat forbrug og understøtter bolig- og ejendomsinvesteringer. Alle disse faktorer har skabt et stærkt miljø for transaktions- og investeringsmarkedet i 2017.

Transaktionsvolumen slog i 2017 rekorder med 84 milliarder danske kroner, hvilket er en stigning på 30 procent i forhold til det foregående år. Internationale investorer viste samtidig stor interesse for det danske ejendomsmarked.

Download rapport

Send mig fremover:

Kontaktperson

Øvrige Newsec Property Oulook rapporter

Newsec Property Outlook Forår 2019

I det seneste nummer af Newsec Property Outlook analyserer vi co-working trenden og ser på,...

Newsec Property Outlook Forår 2018

Newsec analyserer nogle af ejedomsbranchens temaer for at skille fakta fra fiktion.