• Vores ydelser
  • Insights
  • Karriere
  • Medier & Nyheder
  • Om os

Karriere

Bliv en del af Newsec og vær med til at føre vores mission – “transforming real estate, and beyond” – ud i livet.

Hos Newsec er vores medarbejdere drivkraften bag vores succes, og vi tager afsæt i vores værdigrundlag "passion for colleagues and clients". Ved at motivere vores medarbejdere opbygger vi stærke og varige relationer, der i sidste ende fører til tilfredse kunder.

For at opnå dette anerkender vi vigtigheden af at inspirere vores medarbejdere og give dem mulighed for at vokse og nå deres fulde potentiale. Vi anerkender enhver indsats og værdsætter selvansvar, og vi tilskynder altid alle til at udføre arbejde, der betyder noget for dem som individer og som medlemmer af et team. Ved at sigte efter at skabe ægte forandring og gøre en forskel for de samfund, vi lever i, skaber vi en bæredygtig fremtid.

Vi imødekommer fremtidens teknologier og tendenser, og vi bestræber os på at spille en central rolle i energiomstillingen og digitaliseringen – samt at reducere CO2-aftrykket fra bygninger og byggeri. Vi har samlet en bred vifte af kompetencer og erfaringer for at kunne give vores kunder den mest relevante rådgivning. Som en hurtigt voksende og førende virksomhed på det nordeuropæiske marked betyder vores størrelse, omfang og omfattende ekspertise, at vi har reel indflydelse på en række brancher, der er i hastig forandring.

Gennem hele vores historie har vores stærke team opnået konstant vækst ved altid at forvente, at alle teammedlemmer er nysgerrige, passionerede og engagerede – at de udvider deres viden og inspirere deres kollegaer med deres egne unikke perspektiver. Vi tror på, at dette er nøglen til fremtidig succes, da vi ønsker at være en dynamisk og samarbejdsorienteret arbejdsplads.

Vi forventer et højt engagement og har en ambition om at gøre en forskel.