• Vores ydelser
  • Insights
  • Karriere
  • Medier & Nyheder
  • Om os

Let administration til de små foreninger.

Har I som bestyrelse godt styr på administrationen, men mangler I et sikkerhedsnet, når der opstår nye udfordringer? Så er Let administration den helt rigtige løsning for jer.

Vi klarer alle de basale opgaver. I får adgang til online værktøjet ProBo, hvor I kan følge med i alle dispositioner i foreningen. Hertil får I en foreningshjemmeside, der sikrer, at alle beboere i foreningen er opdateret med nyeste dokumenter.

Let administration er en enkel og professionel løsning for foreninger med op til 20 enheder til markedets bedste pris pr. 1. januar 2023: kr. 24.625 inkl. moms årligt.

Det kan i vælge til

Formandsassistance

Beboernes travle hverdag stemmer ikke altid overens med bestyrelsesarbejdet i ejer- og andelsboligforeninger. Derfor tilbyder Newsec nu Formandsassistance, hvor jeres formandsassistent varetager de daglige bestyrelsesopgaver.

Inspektørordning

Newsecs projektafdeling tilbyder at være inspektør for foreningsejendomme med ansvar for den daglige drift.

Vedligeholdelsesplan og tilstandsvurdering

En vedligeholdelsesplan indeholder en oversigt over de anslåede vedligeholdelsesarbejder, der skal udføres på ejendommens bygningsdele i relation til deres nuværende tilstand og restlevetid.

Byggesager og byggeteknisk rådgivning

Newsec tilbyder alle vores foreninger et bredt udsnit af ydelser i forbindelse med byggeprojekter, herunder også byfornyelsesprojekter. Et samarbejde med os vil sikre en professionel behandling af jeres byggesag ud fra et byggeteknisk, økonomisk og juridisk perspektiv, så I nemt kan bevare overblikket.

Del artikel