Karriere

EN ORGANISATION I BEVÆGELSE

I Newsec bliver du en del af en innovativ og entreprenant virksomhed, som konstant stræber efter at udvikle vores tilbud, vores medarbejdere og vores organisation. Vores medarbejdere har uvurderlige færdigheder, et stort engagement og møder sammen udfordringer for at opnå de bedste resultater. Newsec har et veldefineret værdigrundlag, hvor medarbejderen udgør hjertet af virksomheden.

En mangfoldig arbejdsplads

Newsec er en virksomhed med mange fagområder og mange forskellige typer af job. Tilsammen er vi ca. 500 konsulenter og rådgivere med en stor mangfoldighed i vores jobprofiler, kompetencer og uddannelsesmæssige baggrund.  Med vores mange forskellige kompetencer tilbyder vi alle aspekter inden for Property Asset Management og Advisory med løsninger, der er tilpasset den enkelte kundes behov.

  • Excellence Viljen og evnen til at levere højkvalitetsløsninger og -tjenester, som overstiger både kundens højeste forventninger og konkurrenternes yderste evne.
  • Integrity Evnen til at sikre, at hver kundes integritet opretholdes 100 procent og at hver opgave udføres med kundens bedste for øje. Altid at arbejde med høj forretningsetik og moral.
  • Innovation Viljen og evnen til at søge, finde og afprøve nye løsninger, at lede udviklingen af nye services og tilbud. At vove at handle utraditionelt.

Ledige stillinger hos Newsec Advisory

Relationsskabende Account Manager - Newsec Maps

 

 

 

Ledige stillinger hos Newsec Property asset management

Jobagent

Hvis du under 'Ledige stillinger hos Newsec' ikke fandt jobbet, der matcher din profil, er du velkommen til at lægge dit CV ind i vores Jobagent. Du vil få besked, når vi har et ledigt job, der matcher dine kvalifikationer og ønsker. Brug nedenstående link til at oprette dit CV.

NEWSEC – THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE 

Newsec tilbyder ejendomsejere, investorer og lejere et komplet udvalg af tjenester inden for ejendomsforvaltning og rådgivning. Vi er opdelt i to serviceområder:

Newsec Property Asset Management er et af de største ejendomsforvaltningsselskaber i Danmark. Vi tilbyder alle typer af services inden for ejendomsadministration, Asset Management, udlejning og bygherrerådgivning.

Newsec Advisory er en af branchens største ejendomsrådgivere med speciale i erhvervs- og investeringsejendomme. Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle aspekter af ejendomsbranchen.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

praktik-karriere.jpg

Praktik i Newsec

Som praktikant i Newsec bliver du en del af en ejendomsbranche i rivende udvikling og får prøvet kræfter med alle discipliner inden for ejendomsadministration. 

Læs mere her 

Newsec property asset management som arbejdsplads

I Newsec Property Asset Management har vi brug for kompetente, engagerede og motiverede medarbejdere. Vi arbejder i et fordomsfrit miljø på tværs af forskellige fagligheder med det formål at skabe det bedst mulige resultat for vores kunder.

Vi tilbyder faglig og personlig udvikling i dagligdagen og afholder årlige medarbejdersamtaler, ligesom vi jævnligt gennemfører medarbejderundersøgelser til brug for den fortsatte udvikling af Newsec Property Asset Management.

For nye medarbejdere i Newsec Property Asset Management sikrer vi en god start med et overordnet introduktionsprogram til jobbet de første tre måneder samt en ”Newsec-dag”, der giver indblik i, hvilken forretning Newsec Property Asset Management er. 

Læs mere om at arbejde hos Newsec Property Asset Management 


Bettina Buch
Bettina Buch  Head of HR Mobil +45 30 77 32 30

Newsecs værdier?

Læs vores værdier

Rikke Sønderby
Rikke Sønderby  HR- og administrationschef Direkte +45 30 56 50 90

Newsec Advisory som arbejdsplads

I Newsec Advisory er der højt til loftet, hvorfor vi ansætter, udvikler og belønner resultatskabende medarbejdere.

Vi har løbende fokus på medarbejdertrivslen, hvorfor vi ca. 1 gang i kvartalet gennemfører en eNPS® survey (employee Net Promoter Score). Resultatet udmønter sig i en fælles tilbagemelding på både hvad vi aktivt vil ændre, men også hvad vi ikke for nuværende vil fokusere på.

Ligeledes har vi kvartalsvise handlingsplan-samtaler, der har 2 primære formål:

  • En trivselssamtale og hvordan vi kan understøtte at mål nås
  • Fastlæggelse af målene (KPI mv.)

Vi kommer hinanden ved – og derfor har vi adskillige sociale arrangementer fordelt henover året, og vores hyggelige fredagsbar. Vores kundefokus består af en integreret og uovertruffen mæglerfaglighed, solidt købmandskab og kompetent rådgivning. Herudover værner vi om vores integritet og agerer altid professionelt, ærligt og med rettidig omhu.

Læs mere om at arbejde hos Newsec Advisory