Opkøb

Som en del af Newsec tilbyder vi et sted at trives og udvikle sig - for din virksomhed, dine kunder og dine medarbejdere.

Efterhånden som virksomheder vokser, kan iværksættere beslutte at fortsætte deres rejse med en partner. Uanset om det skyldes et generationsskifte, realisering af værdi eller fremskyndelse af virksomhedens udvikling, vil Newsec være den ideelle partner for din virksomhed, medarbejdere og kunder.

Det kan vi tilbyde

Newsec er en engageret ejer, og vores mål er at være den ideelle langsigtede partner for din virksomhed. Som den førende ejendomsforvalter i Norden, har vi ressourcer og erfaring til at støtte de virksomheder, vi erhverver, til at drive bæredygtig vækst og rentabilitet.

Vi har en stærk track record med succesfulde erhvervelser og integration af virksomheder, og erkender vigtigheden og værdien af ​​at tilbyde et godt langsigtet hjem for medarbejdere og kunder. Hos os vil du og dine medarbejdere være en del af en organisation, der er anerkendt som et ”Great Place To Work” - 10 år i træk.

Vi tror på innovation og iværksætterkultur, dertil følger en ikke-bureaukratisk styringsmodel, der rummer frihed med ansvar, hurtige og problemfrie beslutningsprocedurer og pragmatisk rapportering med fokus på vigtige KPI'er.

Som en del af Stronghold Group tilbyder vi et oprigtigt differentieret værditilbud med dybt kendskab til ejendom og teknologi, adgang til kapital, omfattende branchekontakter og uovertruffen indsigt i de nordeuropæiske markeder.

Det leder vi efter

Newsec er på en stærk vækstrejse med en veldefineret strategi for yderligere at vækste og udvide vores tilbud til kunderne. Opkøb er en naturlig komponent og grundlæggende del af vores vækststrategi. Vi søger løbende at indgå partnerskaber med iværksættere, virksomhedsledere og ejere af veldrevne virksomheder med en stærk tilstedeværelse på deres nichemarkeder.

Vi leder typisk efter virksomheder, der har følgende:

  • Service forretning, inkl. ledelse, rådgivning eller tech-drevet forretning, der henvender sig til ejendomssektoren
  • Tilstedeværelse i Nordeuropa
  • Bevist og bæredygtig forretningsmodel
  • Langvarige kundeforhold
  • Add-on erhvervelse: Ikke størrelsesafhængig, evalueret ud fra strategisk kvalifikation
  • Platformsanskaffelse / nye driftsområder: Virksomheder med et salg på >100 MSEK
  • Dokumenteret rentabilitet

Vi vurderer virksomheder ud fra deres egen fortjeneste og kan overveje et opkøb, selvom ikke alle ovenstående kriterier er opfyldt, hvis virksomheden tilbyder attraktive strategiske og/eller økonomiske muligheder.

Vi ønsker at erhverve mindst en majoritetsandel i en virksomhed. Det er et almindeligt scenarie, at vi i første omgang erhverver 70 procent med en mulighed for at øge vores ejerskab til 100 procent over en periode på 2–5 år. Vi mener, at dette giver en attraktiv model for at tilpasse interesser, arbejde mod fælles mål og for at skabe værdi sammen. Gennem vores majoritetsejerskab tager vi en aktiv rolle, der bidrager med strategi og som er katalysatoren for udvikling og vækst.

Vi er altid på udkig efter nye opkøb. Kontakt os endelig for en åben dialog omkring vores fremtid sammen.

Eksempler på forretningsområder af interesse

Strategisk ejendoms-udvikling
Management og udlejning
Ejendomsadministration
Byggeteknisk rådgivning
Ejendomsservice
Lejerservice
Bygningsautomatik
Energistyring
Miljø- og bæredygtighedsservice

Kontakt os

Kim Andersen Managing Director