Brancheprofil bliver chef for investeringskunder i Newsec

Newsec henter Jacob U. Sachse, tidligere adm. direktør i Gaihede, divisionsdirektør i NIRAS og senest enhedschef i Region Hovedstaden, til en ny rolle som Head of Commercial Clients. Jacob U. Sachse tiltræder d. 1. marts 2022, hvor han vil få det kommercielle ansvar for Newsecs investeringskunder på det danske marked samt som leder for Key Account Management.

Brancheprofil bliver chef for investeringskunder i Newsec
8. februar 2022

Det bliver en af ejendomsbranchens tunge profiler, der træder ind i den danske ledelse hos Newsec Property Asset Management, når Jacob Sachse pr. 1. marts begynder som ny Head of Commercial Clients hos den nordiske ejendomsforvalter. Med sig bringer han en lang ledelses- og salgserfaring fra en række entreprenør- og rådgivningsvirksomheder og har senest arbejdet som Enhedschef for Byg og Renovering i Region Hovedstaden med ansvar for alle ombygningsopgaver på regionens 11 hospitaler. 

I Newsec vil Jacob Sachse få det overordnede kommercielle ansvar for alle investeringskunder hos ejendomsforvalteren, hvor han skal stå for den strategiske udvikling af samarbejdet med eksisterende kunder. 

Adm. direktør i Newsec, Kim Andersen, glæder sig over at en erfaren profil med et stort netværk i branchen træder ind i den nye rolle.

”I Newsec ønsker vi at være vores kunders absolut foretrukne samarbejdspartner ved at levere ydelser af høj kvalitet og være de bedste til at sætte sig i kundernes sted og forstå deres behov. Derfor er jeg utrolig glad for at have fået en så kompetent profil som Jacob U. Sachse til at lede vores forretningsområde for investeringskunder. Her skal han i samarbejde med dygtige kollegaer være med til at udvikle kunderelationerne og sikre kundeorienterede løsninger, der kan understøtte vores kunders strategier på ejendomsmarkedet,” siger Kim Andersen, adm. direktør i Newsec.

På linje med kundernes agenda

Jacob U. Sachse ser frem til at blive en del af en stor nordisk ejendomsforvalter med en bredde i ydelserne og fortsatte ambitioner om ekspansion. 

”Jeg glæder mig meget til at skulle udvikle samarbejdet med Newsecs investeringskunder, som jeg ser som nogle af de mest interessante aktører på det danske ejendomsmarked. Vi skal blive endnu skarpere til at afdække kundernes behov, konceptualisere løsninger og gøre dem attraktive for kunderne, så de spiller ind i deres agenda. Det skal selvfølgelig ske i et stærkt samspil med hele vores organisation og mere end 600 dygtige kollegaer,” siger Jacob U. Sachse, kommende Head of Commercial Clients.

Jacob U. Sachse glæder sig til at bringe Newsecs mange kompetencer i spil og få gjort kunderne opmærksomme på, hvad virksomheden kan tilbyde dem. 

”Newsec er et stærkt brand og vi har alle muligheder for at åbne markedet op og få vist vores eksisterende kunder de mange muligheder, vi kan tilbyde. Det passer utroligt godt ind i den dybe professionalisering og fokus på investeringsdelene og porteføljeudvikling, vi ser hos vores kunder. Derfor bliver vores rolle som ejendomsforvalter at hjælpe investorerne med alt det andet, så de kan fokusere på det, som er vigtigst for dem,” siger Jacob U. Sachse og fortsætter:

”Digitalisering, lejerservices og bæredygtighed er blandt de områder, vi vil kigge rigtig meget ind i. Vi skal understøtte kunderne på vejen fra grønne ambitioner til reelle energioptimerede ejendomme. Men vi skal have en ydmyg tilgang, når vi taler om bæredygtighed, hvor vi hjælper med analyser og derefter kommer med de rigtige løsninger, der giver mening for kunden og for klimaet.”

Jacob U. Sachse er 56 år og begynder 1. marts 2022 hos Newsec Property Asset Management. Han bor i Hellerup og har tre børn. I fritiden er han aktiv løber og bruger ellers tiden på tennis og i sommerhuset med familien.

Newsec Property Asset Management er den største ejendomsforvalter i Nordeuropa med i alt 47 millioner kvadratmeter under forvaltning. 

Property Asset Management