CC Property bliver en del af Newsec Advisory

3. juni 2019

Newsec Advisory A/S har pr. 1. juni 2019 erhvervet aktiviteterne i CC Property A/S. CC Propertys ni medarbejdere inklusiv partnere bliver en del af Newsec Advisory.

Erhvervelsen af aktiviteterne sker som et led i Newsec Advisorys langsigtede strategi om at styrke ejendomsrådgiverens position på det danske og nordiske marked. Samtidig sker det for at imødekomme udviklingen, hvor kunderne i stigende grad efterspørger en bred palette af specialistkompetencer hos branchens rådgivningsvirksomheder.

”Med CC Property ombord får vi udbygget vores fundament med stærke kompetencer og erfaringer. Vi får styrket vores specialiserede rådgivning og den dybe markedsindsigt, som kunderne efterspørger, og jeg er overbevist om, at vores erhvervelse af aktiviteterne i CC Property vil skabe de synergier, der sikrer, at vi får det maksimale ud af vores fælles ekspertiser og stærke relationer til kunderne,” siger administrerende direktør i Newsec Advisory, Morten Jensen, og fortsætter:

”Vi kommer sammen med vores nye kolleger til bl.a. at satse yderligere på rådgivning om ejendomsudvikling, offentlige kunder og udlejning af kontorer og erhvervsejendomme, hvor både CC Property og Newsec Advisory i dag står stærkt. Jeg er sikker på, at vi har fundet det helt rigtige match, og at erhvervelsen bliver en gevinst for Newsec Advisory på det danske marked. Samtidig vil det bidrage til, at vi i Norden får styrket Newsecs position som den største og førende nordiske ejendomsrådgiver.”

Administrerende direktør i CC Property, Peter Mahony, der stiftede CC Property, ser frem til, at virksomheden og dens medarbejdere nu bliver en del af Newsec Advisory:

“Vi kommer til at tage det bedste fra begge virksomheder og sammen bringe de vigtige kompetencer til bordet. Med vores stærke netværk, ekspertise og årelange erfaring kan vi bidrage positivt til udviklingen af Newsec Advisory. Der er ingen tvivl om, at vi sammen vil åbne op for udvidelse og udvikling af forretningsområder, og her komplementerer vi hinanden godt med vores forskellige erfaringer. Vi glæder os utrolig meget til at blive en del af Newsec Advisory,” fortæller Peter Mahony.

Peter Mahony, Birger Grubbe, Henrik Lumholdt og Lars Westall bliver nye partnere i Newsec Advisory. Morten Jensen og Brian Tretow-Loof vil fortsat udgøre den daglige ledelse i Newsec Advisory A/S.

Om CC Property og Newsec Advisory

CC Property blev stiftet af Peter Mahony i 2013 som en erhvervsmæglervirksomhed og tilbyder mange ydelser inden for rådgivning om erhvervsejendomme i form af køb, salg og udlejning, finansiel rådgivning, ejendomsudvikling- og vurdering.

Newsec Advisory i Danmark har været en betroet ejendomsrådgiver i næsten 30 år og har gennem årene opbygget en unik, dybdegående viden om erhvervsejendomsmarkedet. Siden 2016 har rådgivningsvirksomheden været i et stadigt tættere samarbejde med nordiske Newsec, der i dag har 1.800 medarbejdere inden for områderne ejendomsrådgivning og ejendomsforvaltning. Newsec opererer på syv nordiske og baltiske markeder.

Morten Jensen Adm. direktør, Seniorpartner, MRICS Registered Valuer, E-MBA, Statsaut. revisor +45 51 68 78 88