25. september 2019

Newsec har på vegne af Dades været med til at lande en stor udlejningsaftale med WeWork omkring Kalvebod Brygge 35. Ejendommen bliver den amerikanske kontorhotelkædes anden lokation i København. Den 5.600 kvadratmeter store domicilejendom er ejet af Dades og administreret af Newsec, der også står bag udlejningen.

De store domicilejendomme beliggende i 1. række ud til vandet ved Kalvebod Brygge har en unik placering med gåafstand til Hovedbanegården og udsigt over havnen og Islands Brygge. Kalvebod Brygge 35 er ingen undtagelse, hvorfor Newsec Property Asset Management anbefalede Dades at genudleje ejendommen som domicillejemål, da Bygningsstyrelsen fraflyttede lejemålet tidligere i år.

”Vi er yderst tilfredse med den aftale, som Newsec har hjulpet med at få i hus med WeWork. Det er naturligt, at der altid vil være udfordringer ved at udleje en ejendom på 5.600 kvadratmeter, men den endelige aftale var værd at vente på,” siger Niels-Peter Edvardsen, ejendomsdirektør i Dades, der også ejer bygningerne Glaskuben og Krystallen på Kalvebod Brygge.

Bidrager til udviklingen af området

Kalvebod Brygge 35 er opført i 1997 og har ud over Bygningsstyrelsen også huset den danske spiludvikler IO Interactive. Det næste halve år går en indvendig ombygning og indretning i gang, så WeWork til næste år kan byde start-ups og veletablerede virksomheder velkomne i de innovative og fleksible rammer. Newsec vil føre tilsyn med projektet i byggeperioden.

”Vi er overbevist om, at et moderne og inspirerende kontorhotel kan være med til at gøre området endnu mere attraktivt og skubbe til den positive udvikling på Kalvebod Brygge, hvilket vi har arbejdet med de seneste år med Kalvebod Bølge, caféen Green Island og nyåbnet badezone i Københavns Havn,” slutter Niels-Peter Edvardsen.

WeWork kom ind på det danske marked, da de i løbet af sommeren fandt deres første kontorplacering i Danmark, nemlig på Skelbækgade i København, som de har planlagt at åbne i midten af 2020.

WeWork tog sit første indtog på det nordiske marked, da de åbnede kontor i Stockholm i starten af juni i år. De seneste tal fra Newsec Property Outlook viser, at København er den by i Norden, der har det andet største antal af coworking spaces, og at Stockholm indtager førstepladsen.

Management & Udlejning
Jacob Østergaard Skyum Senior Customer Relations Manager Direkte +45 45 26 01 95 Mobil +45 26 83 17 06