Det danske ejendomsmarked, forår 2022

"Det danske ejendomsmarked" er nu helt digitalt

det danske ejendomsmarked ny i et digitalt format
6. april 2022

Som noget nyt introducerer Newsec datavisualiseringer i markedsrapporten ”Det danske ejendomsmarked – forår 2022”, der viser data for det danske ejendomsmarked på en mere dynamisk og fleksibel måde. Den nye udgave erstatter statiske grafer og tabeller, der hurtigt forældes. Formålet med det nye format er at gøre markedsrapporten mere aktuel, præcis og læsevenlig.

Den nye rapport giver ejendomsinteresserede læsere mulighed for selv at se konkrete data, som rapporten bygger på. Det er nu også muligt at arbejde interaktivt i det nye format, hvor man eksempelvis kan finde niveauer for markedsleje- og afkast i flere af landets største byer.

Desuden giver den nye digitale udgave mulighed for hurtigt at opdatere oplysninger, hvilket eksempelvis blev nødvendigt, da krigen i Ukraine ændrede en række centrale forventninger og prognoser for dansk økonomi fra den ene dag til den anden.

Udforsk vores nye datavisualiseringer nedenfor eller læs vores nye digitale rapport om det danske ejendomsmarked, forår 2022 her >> Det danske ejendomsmarked, forår 2022

Advisory

Kontakt Research:

Robin Rich Associate Director, Head of Research +45 20 60 57 37

Det danske ejendomsmarked, forår 2022

Læs den fulde rapport om det danske ejendomsmarked, forår 2022