24.august 2018, Newsec Advisory A/S

Går virksomheden med flyttetanker eller har I brug for et nyt domicil om to år? Så er det nu, I skal tjekke fremtidens kontor ud i Greater Copenhagen Yards. Denne business campus, med udsigt til det naturskønne Vestvolden i Storkøbenhavns Brøndby, er på flere måder gearet til fremtiden for både store og små virksomheder med sit innovative og gennemtænkte koncept. Her bliver begrebet work-life-balance løftet til et helt nyt niveau, hvor samspillet mellem den fleksible kontorindretning, fælles faciliteter og leisure er genopfundet på en ny formel.

Greater Copenhagen Yards er projekteret af Oskar Group, som er en af de største spillere inden for nybyggeri på kontormarkedet. De sidste 15 år har de været aktive i udviklingen af Brøndbys erhvervsområde Vibeholm, i tæt samarbejde med de lokale myndigheder, og har således fingeren på pulsen i forhold til, hvor markedet, lokalområdet og virksomhederne bevæger sig hen. København har vokseværk, og det er efterhånden svært at finde egnede kontorkvadratmeter i city, der kan opfylde pladsbehovet og imødekomme virksomheders og medarbejderes stigende krav til en attraktiv arbejdsplads, bæredygtighed og fleksibilitet.

Medarbejderen i fokus i fremtidens kontor

Det visionære campusprojekt i Brøndby er med i alt ca. 30.000 kvadratmeter kontorer og fællesarealer tiltænkt at blive det nye hotspot i Storkøbenhavn for virksomheder, der ønsker at bo i en moderne og nyskabende business campus, hvor alt fra det optimale lysindfald til en imødekommende parkeringskælder og take away ordning er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Medarbejdernes velbefindende og mulighed for en fleksibel disponering over deres arbejdsrum er nøgleord, der gennemsyrer Greater Copenhagen Yards. Det handler om at sikre medarbejderens autonomi i arbejdspladsindretningen, så den enkelte har mulighed for at kunne gå i en kontorlomme for at ringe eller til et quiet study for fordybelse, uden at det bliver på bekostning af den personlige arbejdssfære og det trygge ”hjemmeområde”. Derudover kommer kontorkomplekset, der forventes at stå indflytningsklar primo 2020, også til at rumme praktiske løsninger til de ansatte, idet den punkterede cykel kan blive repareret og aftensmaden lave sig selv, mens du er på arbejde, og med et indbygget fitnesscenter kan træning tilmed nemt planlægges ind i arbejdsdagen.

Fremtiden er fleksibel

“I dag – og endnu mere i fremtiden – er fleksible lejekontrakter i forhold til tidshorisont, space planning og udvidelsesmuligheder afgørende for virksomhederne. Derfor har vi udviklet et FUTURE FLEX lejekontrakt-system, som giver lejerne mulighed for løbende at justere størrelsen på deres lejemål,” fortæller manden bag projektet, Henrik Wessmann fra Oskar Group.

”Samtidig er det vigtigt at kunne tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Det kræver ikke bare et godt arbejdsmiljø, men også faciliteter, der får hverdag og fritid til at gå op i en højere enhed. Derfor er det her muligt at kombinere og vælge kontorindretning og services, ligesom de fysiske rammer inviterer til vidensdeling og uformelle kaffemøder.”

Luksuriøse og bæredygtige rammer on the perfect (hot)spot

Greater Copenhagen Yards, der er tegnet af Årstiderne Arkitekter, kommer til at bestå af tre hesteskoformede bygningskroppe på 4-6 etager med sammenhængende p-kælder og fællesarealer, som forbinder bygningerne ude som inde og giver anledning til interaktion mennesker og organisationer imellem.

Både det udendørs og indendørs design og interiør bliver en fryd for øjet, og udsigten bliver en lang horisont med udsigt ind over København, den grønne Vestvold samt den pulserende trafik. Materialevalget er nøje udvalgt, så det både tilfredsstiller den æstetiske sans og den bæredygtige samvittighed.

Selve kantinen bliver et madmarked, hvor forskellige etniske køkkener og danske madtraditioner frister med både frokost- og middagsretter to take home. Derudover vil der være café- og loungemiljøer, hvor både medarbejdere og gæster kan opholde sig.

På den måde bliver den nye business campus en lille landsby og et community i sig selv, som rummer alle fornødenheder i luksusskala – men til overkommelige priser. Og med en ideel beliggenhed der er nem at komme til med alle transportmidler, og som ligger tæt på København City og Lufthavnen, bliver Greater Copenhagen Yards et oplagt sted at drive forretning.

Advisory Investering og projektudvikling Udlejning og salg

Kontakt

Brian Tretow-Loof Senior Partner, Head of Large Cap +45 40 20 78 70