Historisk ejendom midt på Frederiksberg til salg

5. april 2019

Mellem Gammel Kongevej, Frederiksberg Allé og Frederiksberg Have ligger Frederiksberg Selskabslokaler, som er en af Københavns ældste restauranter. Restaurationens historie går tilbage til 1780 og har i århundreder serveret danske retter for gæster fra nær og fjern. Ejendommen med de historiske rammer midt på Frederiksberg udbydes nu.
 
Den charmerende ejendom ligger på Frederiksbergs ældste gade, Allégade, hvis historie går helt tilbage til 1651, da Frederik den 3. sad på magten. På dette tidspunkt tillod kongen bønder fra Holland, der var kommet til Danmark, at opføre fæstegårde omkring Allégade, hvilket navnet på sidegaden Hollændervej, og den lokale skole, Ny Hollænderskolen, er afledt af.     

Historisk stil fastholdt 

Ejendommen på Allégade 10, der oprindelig var en bondegård, blev opført i 1858, og selvom ejendommen har undergået en del renoveringer over tid, har den stadig bibeholdt det gamle look – bl.a. med bibeholdelsen af bindingsværket på bagsiden af ejendommen. Forhaven med lindetræer og smukke statuer indrammer det hyggelige udendørs spiseområde, hvor man kan tage plads i solen eller under markiserne og varme sig på terrassevarmere ud på aftenen.  

Selskabslokaler og minihotel 

I forhuset ligger restauranten sammen med køkkenet og baren, og fortsætter man lige ud, kommer man til et af de i alt tre selskabslokaler – der ligger også et oppe på 1. sal med lysekroner, højpaneler, sildebensgulve og smukke malerier af danske konger og dronninger. Til sidst i stueplanet er der en hyggelig gårdhave, hvor der også er udendørsservering. På 1. og 2. sal er der i alt 12 pæne værelser, der, sammen med tre altaner og to terrasser, hører til restaurationens hotel. Derudover indeholder ejendommen også en hotellejlighed på 1. sal.   

Byliv og erhvervsudvikling 

Frederiksberg er et grønt og pulserende miljø, der i dag har en særlig betydning for de mange, der bor og arbejder i bydelen – men også for københavnere og turister, der søger hen mod de grønne områder i form af Frederiksberg Slot, Slotshaven, Søndermarken og Landbohøjskolens Have. Gammel Kongevej er hovedåren i byen, der emmer af delikatesseforretninger, blomsterbutikker og små caféer.  
 
I de kommende år vil store offentlige og private investeringer præge erhvervsudviklingen på Frederiksberg og med åbningen af den nye Cityring får Frederiksberg tre nye metrostationer bl.a. på Frederiksberg Allé – kun fem minutters gåafstand til Allégade 10.  

Vil du høre mere om ejendommen? 

For mere information om ejendommen og dens mange muligheder, er du velkommen til at kontakte de salgsansvarlige: 
 
Casper Schougaard 
28 12 73 65 
casper.schougaard@newsec.dk 

Brian Tretow-Loof 
40 20 78 70 
brian.loof@newsec.dk  
 

Investering og projektudvikling

Kontakt

Brian Tretow-Loof Senior Partner, Head of Large Cap +45 40 20 78 70