2. oktober 2018, Newsec Advisory A/S

Den velkendte ejendom, Postgaarden, i Lyngby har efter et halvt århundrede i samme families ejerskab fået nye ejere – og de har store planer for stedet. Newsec Advisory har været rådgiver for sælger gennem hele salgsprocessen.

Postgaarden, der ligger centralt på hjørnet af Lyngby Hovedgade 78 og Gammel Jernbanevej 18, har i mange år stillet både sult og tørst med iskolde fadøl og god traditionel dansk mad fra den populære Post-Pub og Restaurant Bjælkestuen.

Selvom rejsen for Post-Pub og Bjælkestuen ender her, er det bestemt ikke slut med god forplejning på adressen, da de nye ejere vil satse på flere kulinariske oplevelser. Samtidig vil det, efter en lettere opdatering og udvidelse, fortsat være muligt at ligge hovedet på puden og nyde en god nats søvn på Hotel Postgaarden på husets øvre etager.

Ejendommen blev udbudt i en struktureret proces uden pris, hvilket Newsec i det nuværende ejendomsmarked har gode erfaringer med, og interessen var da også stor. Mange udviklingspotentialer kom i spil – til alt fra at indrette mere hotel, kontor, studieboliger, butikker, food-market, restaurationer og meget andet.

Lokal investor med nye boller på suppen

Det stod dog hurtigt klart at den største og mest seriøse interesse var fra erfarne investorer med lokalt engagement i Lyngby – måske fordi de mere end andre har passionen og kender markedet, behovet, mulighederne, lejeniveauerne og værdien heraf samtidig med, at de er i stand til at løse en kompliceret udviklingssag som ældre ejendomme ofte bliver.

De nye ejere blev et spændende samarbejde mellem erfarne folk med et lokalt islæt. Ejerne er således et joint venture mellem Thylander Gruppen og CBCHRISTENSEN med Christian Birger-Christensen i spidsen, der er en lokalt bosiddende ejendomsudvikler og -rådgiver.

Den nye ejergruppe ser frem til at forny Postgaardens stueetage med nye restaurationskoncepter, der vil løfte interessen for Lyngby yderligere – til glæde for både byens borgere og de mange, der hvert år gæster Kongens købstad.

Kgs. Lyngby er den by uden for København med det største opland og købekraft, da det udgør omtrent det dobbelte af, hvad de lokale borgere præsterer. Postgaarden rummer derfor et stort potentiale for et stærkt kundegrundlag, og vi glæder os til at se, hvilken ny rejse, der skal til at begynde for byens historiske samlingssted.

Sammen udvikler vi byen

Hos Newsec Advisory har vi, i efterhånden mange år, bidraget til den spændende udvikling i Lyngby-Taarbæk kommune – og formidlet både investeringsejendomme, projekter og lejemål. Lige nu har vi flere lignende og andre interessante typer investeringsejendomme over hele Storkøbenhavn, så kontakt os gerne for at høre nærmere – og hvordan vi eventuelt kan hjælpe med at realisere dine investeringsønsker.  

 

Advisory Investering og projektudvikling Udlejning og salg

Kontakt

Brian Tretow-Loof Seniorpartner, direktør, Head of Capital Markets +45 40 20 78 70