Newsec teamer op med to nye asset managers

Asset Management i Newsec har fået to nye medarbejdere og udvider dermed teamet og samarbejdet med kunden PFA endnu engang. De to nye medarbejdere er Mette Schrøder Rasmussen og Peter Egegaard, der sammen med det resterende team skal udvikle PFA’s ejendomsportefølje og skabe værdi med fokus på bæredygtighed.

22. juni 2021

Det er anden gang inden for kort tid, at PFA Asset Management-teamet i Newsec udvider og byder velkommen til nye medarbejdere. Teamet har ansvaret for udvikling af PFA’s erhvervsejendomme, som hovedsageligt er placeret i hovedstadsområdet med forgreninger til Århus og Trekantsområdet. Mette Schrøder Rasmussen, der kommer fra en stilling som Asset Manager i M7 Real Estate, og Peter Egegaard, der har siddet som Asset Manager i Castellum, har begge solid viden og erfaring, når det kommer til erhvervsejendomme og til at sikre fremdrift og fokus på værdiskabelse.

Bæredygtige løsninger i ejendommene
PFA Ejendomme har ambitioner om yderligere vækst og værdioptimering af deres portefølje over de kommende år med øget fokus på reduktion af CO2-aftrykket, og et stærkt fagligt team er nu sat til at løfte opgaven. Teamet arbejder tæt sammen med Newsecs øvrige afdelinger for at sikre full service løsninger og den bedste kundeoplevelse.

”Med Mette og Peter ombord får vi endnu bedre mulighed for at nå i mål med at sikre en sund udvikling af PFA’s ejendomsportefølje i en bæredygtig retning. Fokus er på videreudvikling og implementering af bæredygtige løsninger i porteføljen, ligesom smartere digitale løsninger også er en vigtig prioritet for vores kunde og ikke mindst for lejerne,” fortæller Rebekah Taxgaard, der er Head of Asset Management i Newsec.

Peter Egegaard, som 1. maj tiltrådte sin nye stilling i Newsec, siger:

”Jeg synes, PFA er en spændende og udfordrende kunde, der løbende udvider deres portefølje, og som gerne vil udvikle på porteføljen. De tænker grønt og bæredygtigt. Jeg har fået en interessant portefølje af ejendomme og er allerede godt beskæftiget med udfordrende opgaver.”

Mette Schrøder, som startede pr. 1. juni i teamet, fortæller om sin motivation for jobbet:

”Jeg ser frem til at være med til at implementere PFA’s bæredygtighedsstrategi i porteføljen. Med et tæt samarbejde om ejendommene i et full service koncept er vores mål at give en god oplevelse for kunden og skabe værdi for dem på den lange bane. Jeg ser frem til for alvor at give mig i kast med den spændende opgave.”

 

Property Asset Management

Kontakt

Martin Bekker Bauer Kommunikationschef Direkte +45 45 26 01 97 Mobil +45 26 15 50 52