19. september 2018, Newsec

Newsec udvider den nordisk-baltiske familie med et London-kontor. Efter en hurtig ekspansion i Norden og Baltikum i løbet af de sidste to år, er turen kommet til London, hvor man ønsker at etablere en britisk tilstedeværelse. Det engelske kontor skal ledes af Richard Angliss, der har mere end 30 års erfaring inden for ejendomsbranchen og formelt var leder af Property & Asset Management for JLL i EMEA og også tidligere vicedirektør for JLL’s Asset Management-forretning i Stockholm. Den nye britiske base vil skabe en platform, hvorfra Newsec kan bringe sin lokale og landsspecifikke ekspertise direkte til sin voksende paneuropæiske kundebase.

På et stadigt mere internationalt marked, er Newsec forpligtet til at opretholde sin uovertrufne kundeservice. London-kontoret gør det muligt for Newsec at levere specialiseret lokal ekspertise fra de forskellige teams i hele Norden og Baltikum direkte til britiske kunder, da markedet fortsat kræver centraliseret og konsekvent levering af serviceydelser.

Fra denne britiske platform vil kunderne fortsat drage fordel af Newsec Advisory, som tilbyder markedsledende værdiansættelser, capital markets investeringsrådgivning og strategisk analyse; såvel som Newsecs omfattende Property Asset Management team, som tilbyder skræddersyede tjenester til både indenlandske og internationale investorer. Samlet vil disse to afdelinger fortsat skabe resultater af kundernes aktiver og forbedre beboeroplevelsen hos deres lejere over hele regionen.

Björn Lindeborg, chef for Newsec Property Asset Management, siger: "En tilstedeværelse i London vil gøre det muligt for os at udvikle et tættere forhold til vores kunders kapitalforvaltning, fondsledelse og udviklingsteams, så vi kan levere en mere skræddersyet service på tværs af deres nordiske porteføljer. Vi vil fortsætte med at arbejde sammen med deres repræsentanter i hele regionen fra vores netværk af nordiske kontorer, der yder specialiseret rådgivning på stedet. Denne nye britiske base med Richard Angliss og hans brede forståelse af internationale kundekrav og engagement i brancheførende serviceudvikling, vil give os en stærkere forståelse for kundernes forretningsbehov og overordnede strategi."

Richard Angliss, udtaler: "Jeg er meget glad for at være blevet involveret i Newsec på denne spændende tid for at hjælpe med at drive deres ambitiøse vækstplaner og yderligere forbedre kundeservicen. Jeg har været imponeret over deres engagement i investering i deres servicetilbud og teknologiplatform for at opretholde en markedsledende stilling.”

Newsec er vokset konsekvent i løbet af de sidste to årtier gennem en række af køb. Efter to års accelereret vækst markerer introduktionen af ​​en London-tilstedeværelse det seneste skridt i sin ambitiøse vækst, som fortsætter med at bygge videre på Newsecs stærke serviceudbud.

Property Asset Management Advisory Investering og projektudvikling Vurdering og analyse Corporate Solutions Udlejning og salg Management & Udlejning

Kontakt

Brian Tretow-Loof Head of Large Cap +45 40 20 78 70

Kontakt

Lars Brondt Kommerciel direktør Direkte +45 45 26 09 35 Mobil +45 31 73 15 85