Newsec Advisory bag salget af enestående ejendom

25. september 2019

Copenhagen Capital kan tilføje endnu en ejendom til deres portefølje, efter de netop har indgået aftale om køb af en ejendom i Østerbros ambassadekvarter. Det er Newsec Advisory, der har formidlet handlen af den velbeliggende ejendom.

Ejendommen på Stavangergade er opført i 1907 i den såkaldte Rosenborgstil med rødt murværk og tårnspir i kobber. Siden 1992 har ejendommen været ejet af en privat investor, som tidligere i år valgte at udbyde de i alt 2.546 kvadratmeter til salg.

Newsec Advisory blev betroet salget af ejendommen, der byder på flere herskabelige, velholdte og meget store lejligheder i oprindelig stil.

”Du finder ikke mange ejendomme af denne type i København, og derfor bragte vi den diskret i markedet til udvalgte investorer i vores netværk, som vi vurderede ville have en seriøs interesse for denne fantastiske ejendom – for at gøre salgsprocessen så målrettet og effektiv som muligt,” siger Brian Tretow-Loof, direktør i Newsec Advisory i Danmark.

Newsec Advisory gik i markedet med ejendommen i foråret og indledte forhandlingen med Copenhagen Capital i løbet af sommeren. Overdragelsen sker allerede 1. oktober 2019.

”Vi er utrolig glade for, at vi har fået muligheden for at tilføje en så smuk og unik ejendom til vores portefølje. Den matcher i høj grad vores krav til muligheder, beliggenhed og stand. Vi har haft et konstruktivt samarbejde med Newsec Advisory, som vi i sidste ende kan takke for, at vi løb med denne perle af en ejendom,” siger Lars Falster, administrerende direktør i Copenhagen Capital.

Det er den femte ejendom, Copenhagen Capital har erhvervet i år, og deres ejendomsportefølje tæller dermed 18 ejendomme fordelt i Københavnsområdet.

Brian Tretow-Loof Direktør, Seniorpartner, HD, MDE, MRICS +45 40 20 78 70