9. april 2018, Newsec Datea A/S

36-årige Mikkel Ravnsbæk Nielsen kommer fra en stilling som udlejningschef i Newsec Datea og får i sin nye position ansvar for at drive Newsec Dateas salgs- og tilbudsprocesser samt bistå koncernen med den fortsatte udvikling af produkter og services til både danske og internationale ejendomsinvestorer.

”Vi oplever en stor tilgang af nye kunder, og har en klar strategi om at vokse yderligere og tilbyde kunderne den bedst mulige service. Den nye Market Manager spiller en væsentlig rolle i den strategi, og Mikkel Ravnsbæk Nielsen har de faglige og personlige kvalifikationer til at løfte opgaven,” siger markeds- og udviklingsdirektør Lars Brondt, Newsec Datea.

Stor indsigt i markedet, kunder og forretningsområder

Mikkel Ravnsbæk Nielsen har stor indsigt i markedet, et klart kommercielt fokus og en god forståelse for investorernes forskellige behov for ejendomsforvaltning.

Han har en uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund som statsautoriseret ejendomsmægler og kom i 2011 til Newsec Datea – først som erhvervsmægler og porteføljemanager og siden 2016 som udlejningschef. 

Mikkel Ravnsbæk Nielsen har igennem årene opbygget et indgående kendskab til professionelle investorers behov såvel som Newsec Dateas brede forretningsområder og udviklingspotentiale. 

”Jeg glæder mig til at være med til at understøtte vores overordnede vækststrategi og arbejde med at udvide og udvikle Newsec Dateas tilbud til investorerne. Sammen med mine 1.700 nordiske kolleger i Newsec-koncernen er målet fortsat at være Nordeuropas største og mest kompetente Full Service Property House,” siger Mikkel Ravnsbæk Nielsen.