Ny segmentchef for logistik og industri hos Newsec

Anita Simaza

Anita Simaza ny segmentchef
22. april 2021

Newsec fortsætter med at styrke sin position som den førende ejendomsrådgiver på tværs af de nordiske og baltiske lande ved at udnævne Anita Simaza til ny chef for logistik- og industrisegmentet.

Siden 2011 har Anita Simaza specialiseret sig inden for logistiksegmentet med et paneuropæisk perspektiv. Anita tiltræder Newsec på konsulentbasis og vil være baseret i Amsterdam.

"Anita Simaza er meget kompetent og dedikeret, og med sin store ekspertise og solide erfaring inden for logistik vil Anita være en glimrende tilføjelse til vores virksomhed i forhold til yderligere at styrke vores ejendomsrådgivningsudbud til store internationale investorer og globale lejere", siger Max Barclay, nordisk chef for Newsec Advisory.

Anita kommer senest fra en rolle som chef for ” Logistics and Industrial Europe” i BNP Paribas Real Estate, og før det var hun direktør for europæiske værdiansættelser hos Prologis. Anita er en MRICS-autoriseret valuar og er uddannet indenfor Business of Real Estate fra Oxford Brookes University.

"I mange år har jeg haft fornøjelsen af at opbygge et forhold til flere af Newsec’s medarbejdere, og jeg er motiveret til at arbejde sammen om fortsat at styrke Newsec’s markedsposition inden for aktivklassen," siger Anita Simaza, chef for logistik- og industrisegmentet hos Newsec Advisory og fortsætter "da logistik er den mest grænseløse aktivklasse, og Norden er det tredjestørste marked i Europa efter Storbritannien og Tyskland, ser jeg meget frem til at kunne bidrage med min internationale erfaring og til at samarbejde med teams på tværs af alle markeder og forretningsområder".

Vil du vide mere?

Advisory Læs mere
Vores værdier Læs mere
Ledige stillinger Læs mere
Newsec Advisory Kontakt os >>