SØBORG MØBELFABRIK KLAR TIL INDFLYTNING

24. oktober 2019

Den 1. november kan de første beboere flytte ind i de nye lejeboliger, der er opført på den historiske grund omkring Søborg Møbelfabrik. Det nye boligområde bliver en del af den nye bydel Gladsaxe Ringby.

Hvor der før stod gamle fabriksbygninger, har ejendomsselskabet Dades nu bygget et frodigt boligområde med 184 lejligheder i størrelsen 76-151 kvadratmeter.

Søborg Møbelfabrik bliver en del af den nye bydel Gladsaxe Ringby, som skal omdanne det gamle Gladsaxe Erhvervskvarter til et mangfoldigt og attraktivt byområde, hvor eksisterende og nye virksomheder har gode vækstbetingelser, og hvor nye moderne lejligheder gør det attraktivt at bo. Det fortæller Trine Græse, borgmester i Gladsaxe Kommune.

”Jeg er glad for, at det er lykkedes så flot at skabe nye boliger på det gamle erhvervsareal i fint samspil med den gamle bygning fra Søborg Møbelfabrik, og jeg håber, de nye beboere vil føle sig velkomne i Gladsaxe,” siger hun.

Område med stort potentiale 
Beliggenheden er fordelagtigt tæt på bylivet i både Lyngby og København. I nærmiljøet finder man skole, daginstitution, Buddinge Centret, Høje Gladsaxe Center og Søborg Hovedgade inden for kort afstand.

Naturskønne omgivelser til udflugter og løbeture er en mulighed omkring Utterslev Mose, og offentlig transport rykker tættere på med den kommende letbane i Københavns omegn, der går gennem Buddinge.

”Der er mangel på gode familieboliger i Gladsaxe til dem, der arbejder i København, men som måske ikke ønsker at bo midt i byen. De nye lejeboliger og den kommende letbane gør byen yderligere attraktiv at bo i. Jeg glæder mig til at følge den fortsatte udvikling i området,” siger Bjarne Erik Sørensen, Projektudviklingsdirektør i Dades.

Søborg Møbelfabrik består af to bygninger, hvor det nu er den ene, der er klar til indflytning. Til foråret kan resten af beboerne flytte ind pr. 1. april 2020.

Det er Newsec, der står for udlejning og er bygherrerådgiver i projektet.

Lars Kirstein Chef, Udlejning og Asset Management Direkte +45 45 26 86 40 Mobil +45 21 30 37 14