• Vores ydelser
  • Insights
  • Karriere
  • Medier & Nyheder
  • Om os

Foreninger

En nærværende ejendomsadministration, der placerer foreningens behov i centrum

Ejendomsadministration - og mere til

Hos Newsec ønsker vi at tilbyde vores kunder den bedste service. Vi administrerer flere end 900 foreninger og har erfaring, der strækker sig over tre årtier. Vi arbejder ud fra et værdisæt, der fokuserer på kvalitet, ansvarlighed og et skarpt fokus på kunden som andelsforening eller ejerforening. Med det fundament leverer vores engagerede og kompetente medarbejdere full service administration. Til gavn for både os selv og vores kunder, så sikrer vi kvaliteten i vores leverancer igennem løbende udvikling af vores medarbejdere og implementering af de bedste løsninger i foreningen. Det mener vi hører sammen.

En hjælpende hånd

Drift og udvikling af en andelsforening eller ejerforening er ingen nem opgave. Den er af stigende kompleksitet, krav og regelsæt. Vi kæmper for at gøre det komplekse mere enkelt, så foreningen og dets bestyrelse kan fokusere på det, der betyder noget for dem. Med et team af engagerede medarbejdere ønsker vi at tilbyde en professionel håndtering af foreningen - og det gode samarbejde med bestyrelsen - ved en ejendomsadministration, der passer til behovet. Sammen sikrer vi, at visioner bliver til virkelighed. Det betyder også, at vi hjælper med at få de praktiske, administrative og juridiske opgaver samt økonomien til at gå op i en højere enhed.

En værdidrevet tilgang

For os handler ejendomsadministration også om menneskelige relationer. En af vores fornemmeste roller som administratorer består i at støtte fællesskabet i foreningerne og være tæt på beboere og bestyrelse. Hos Newsec møder du derfor et dedikeret team, der arbejder ud fra mere end blot faglighed - vi arbejder ud fra en række kerneværdier: Kundefokus - kunden er i centrum for alt vi gør. Kvalitet - vi vil kun levere det ypperste. Ejerskab - vi tager ansvar for opgaven. Glæde - vi elsker det vi laver.

Newsecs team

Med en organisering, der skal garantere stabilitet, ansvarlighed og nærvær, vil foreningen opleve personlig kontakt med et team, der følger opgaverne til dørs og eksekverer på foreningens ønsker og behov. Vores Core Team består af en fast tilknyttet ejendomsadministrator og controller, der vil være foreningens direkte kontaktpunkt. De vil stå for den daglige ejendomsadministration, økonomisk rapportering samt driften af jeres andelsforening eller ejerforening. Core Teamet står på skuldrende af vores faglige fundament af specialister, der er klar til at assistere foreningen med en række værdifulde ydelser. Det gælder juridisk rådgivning, vedligehold og forbedringer mm.

Skift nemt ejendoms-administration

Vi gør det enkelt

Lad os håndtere overdragelsen for jer, så I undgår ekstra arbejde og unødvendige udgifter - og kommer trygt og sikkert med ombord. Hos Newsec har vi et dedikeret onboarding team, som sørger for, at vores kunder lander godt hos os. En effektiv oprettelse og integrering sikrer nemlig, at I får den bedste service fra første færd.

Processen

1. Newsec kontakter tidligere ejendomsadministrator og indhenter alle relevante aftaler og dokumenter. 2. Materialet kontrolleres, jeres andelsforening eller ejerforening oprettes, og der indhentes fuldmagter til pengeinstitut, tinglysning mv. 3. Regnskabsmaterialet gennemgås, og evt. løn og moms bliver tilmeldt. 4. Foreningen oprettes i den digitale platform ProBo, og overdragelsen er fuldendt. Jeres nye ejendomsadministrator informerer beboere om skiftet til Newsec.

Kontakt os

Er du i tvivl om, hvilken pakkeløsning, der passer bedst til jeres andelsforening eller ejerforening, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde? Så kontakt Mie Storm på mie.storm@newsec.dk eller tlf. +45 45 26 07 30. Sammen finder vi den løsning, der passer til foreningens behov.

ProBo - foreningens online platform

Newsec bruger ProBo som foreningens digitale og professionelle kommunikationsplatform.

Med ProBo er alt det, der er vigtigt for foreningens bestyrelse og beboere, samlet ét sted - og tilgængeligt 24/7.

ProBo tilbyder tryg og sikker kommunikation, bedre dokumenthåndtering og bilagsgodkendelse samt masser af anvendelige features tilpasset til både andelsforening og ejerforening.

Alt sammen skabt til at gøre livet i foreningen - og bestyrelsesarbejdet - meget nemmere.

Læs mere om ProBo

Log på ProBo

Andre ydelser

Byggesager

En aftale med Newsec kan gøre jeres byggedrømme til virkelighed. Vi er eksperter, når det gælder om at bygge op og bygge om. Vi styrer jer godt og sikkert gennem hele byggefasen. Fra sparring med foreningens bestyrelse i den indledende fase over projektering, udbud og gennemførelse, til den juridiske og økonomiske styring af byggesagen.

Teknisk service

Newsec kan hjælpe jeres forening med mere end den daglige ejendomsadministration af andelsforening og ejerforening. Går I f.eks. med store drømme om at føre et byggeprojekt ud i livet? Eller skal I have et overblik over tilstanden af jeres ejendom? Så kan vi hjælpe jer med teknisk service.

Formandsassistance - bestyrelsens højre hånd

Beboernes travle hverdag er ikke altid let at forene med bestyrelsesarbejdet i en ejer- eller andelsforening. Derfor tilbyder vi 'Formandsassistance', hvor jeres formandsassistent varetager de daglige bestyrelsesopgaver.