Nyhedsbreve

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, tips og gode råd, der er relevante for beboere og bestyrelsesmedlemmer

 • Nu kan du klage over din ejendoms offentlige ejendomsvurdering

  16. juni 2021 En lovændring i december 2020 har gjort det muligt for nuværende og tidligere ejere af erhvervsejendomme, som bl.a. omfatter andelsboligforeningsejendomme, at klage over de ejendomsvurderinger, der er foretaget i perioden 2013-2020. Ønsker du at klage? Her er, hvad du skal overveje, inden du indgiver din klage.
 • Fremleje af andelsbolig – Newsec afliver myterne del 1/2

  16. juni 2021 Reglerne for fremleje i andelsboligforeninger kan til tider være kringlede, og der hersker mange myter og misforståelser på området. Læs med her i første del, hvor vi blandt andet berører, hvor længe man har ret til at fremleje sin andelsbolig.
 • Huskeseddel til foreningens arbejdsdage

  16. juni 2021 Står foreningens arbejdsdag for døren? Du får her gode råd til, hvordan I bedst kan planlægge dagen på forhånd og få styr på arbejdsopgaverne, kollektiv ulykkesforsikring og proviant til dagen.
 • Har du styr på de nye altanregler i København?

  16. juni 2021 Der har været stor debat om forslaget til nye indskrænkende altanretningslinjer i København. Vi giver dig her en status på de nye retningslinjer for altaner, som netop er blevet vedtaget i Købehavns Kommunes Borgerrepræsentation.
 • Ny orientering om årets generalforsamling og bestyrelsesmøder

  21. april 2021 Vores anbefaling er derfor, at bestyrelsen fortsat overvejer, om det kan lade sig gøre at afholde årets generalforsamling eller bestyrelsesmøde virtuelt.
 • Facade bygning

  Orientering om årets generalforsamling

  26. marts 2021 Vi er desværre stadig påvirket af de mange hensyn og restriktioner, der er nødvendige at tage for at begrænse udbredelsen af coronasmitten i Danmark.
 • digital generelforsamling

  Digital generalforsamling

  23. marts 2021 Med Corona-epidemi og forsamlingsforbud har det aldrig været mere relevant at kunne afholde den årlige generalforsamling – og andre vigtige møder – digitalt. Og det er mere ukompliceret, end man umiddelbart skulle tro.
 • cafe computer arbejde

  Sådan stiller du det gode forslag til generalforsamlingen

  23. marts 2021 Giv dit forslag til generalforsamlingen de bedste muligheder for at blive vedtaget. Følg vores guide til det gode forslag.
 • Ingen nye offentlige vurderinger af andelsboligforeninger

  Ingen nye offentlige vurderinger af andelsboligforeninger

  23. marts 2021 Folketinget vedtog den 23. februar 2021 en ændring af ejendomsvurderingsloven, som betyder, at andelsboligforeningerne fremover ikke vil få samme muligheder for at benytte offentlige vurderinger.
 • Drømmen om tagboliger

  Drømmen om tagboliger

  23. marts 2021 De fleste drømmer om at komme tættere på himmelen, og udnyttelse af loftsarealer i en forening kan faktisk være en fordel for alle. Newsec kan hjælpe jer med at idéudvikle jeres tagprojekt, så I kommer godt fra start og får taget højde for alt det, der gør udvidelsen til en win-win-situation for hele foreningen.
 • Ny normalvedtægt for ejerlejligheder

  Ny normalvedtægt for ejerlejligheder

  23. marts 2021 En ny lov for ejerforeninger blev klar sidste år, og der er nu også endelig kommet en ny normalvedtægt. Der er tale om opdateringer, så juraen på området bliver mere tidssvarende i forhold til ejerforeningernes udfordringer. Bemærk dog – normalvedtægten kan trumfe ejerforeningernes egne vedtægter, så ejerforeningerne bør i god tid tage stilling til ændringerne.
 • Information omkring generalforsamlinger og forlængelse af restriktioner

  Information omkring generalforsamlinger og forlængelse af restriktioner

  22. januar 2021 Vi håber du og dine nærmeste er kommet godt ind i det nye år, selvom nytåret for mange var lidt anderledes i år. Desværre efterlod vi ikke helt COVID-19 i 2020.
 • Godt Nytår Og Orientering Vedr. Corona

  Godt Nytår Og Orientering Vedr. Corona

  12. januar 2021 Vi håber du og dine nærmeste er kommet godt ind i det nye år, selvom nytåret for mange var lidt anderledes i år. Desværre efterlod vi ikke helt COVID-19 i 2020.
 • Boliglov om § 5, stk. 2 er vedtaget

  Boliglov om § 5, stk. 2 er vedtaget

  19. juni 2020 i deltager derfor i mere udstrakt grad i møder hos jer, men altid ud fra en konkret vurdering af om det kan foregå på forsvarlig vis og i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 • Ny ejerlejlighedslov

  Ny ejerlejlighedslov

  18. juni 2020 Sommeren banker på døren, og vi vender tilbage til mere normale forhold.
 • Opdatering til bestyrelsen vedrørende corona, nr. 5

  Opdatering til bestyrelsen vedrørende corona, nr. 5

  19. maj 2020 Anden fase af genåbningen af Danmark er i gang, og det er vi glade for i Newsec. Det betyder, at vi får flere muligheder for at servicere jer.
 • Boliglov om § 5, stk. 2 tæt på vedtagelse

  Boliglov om § 5, stk. 2 tæt på vedtagelse

  05. maj 2020 Lovændringen giver mulighed for at fastholde valuarvurderinger og forventes af træde i kraft 1. juli 2020
 • Opdatering til bestyrelsen vedrørende corona, nr. 4

  Opdatering til bestyrelsen vedrørende corona, nr. 4

  21. april 2020 Danmark er så småt begyndt at åbne op.
 • Opdatering til bestyrelsen vedrørende corona, nr. 3

  Opdatering til bestyrelsen vedrørende corona, nr. 3

  02. april 2020 Vi sætter stor pris på den gode feedback, vi har fået på vores nyhedsbreve med corona-opdateringer. Vi er glade for, at rigtig mange af jer læser med.
 • Opdatering til bestyrelsen vedrørende corona, nr. 2

  Opdatering til bestyrelsen vedrørende corona, nr. 2

  25. marts 2020 Vi står fortsat i en ekstraordinær situation, hvor en stor del af det offentlige liv er lukket ned frem til og med den 13. april for at begrænse udbredelsen af coronasmitten.