• Vores ydelser
  • Insights
  • Karriere
  • Medier & Nyheder
  • Om os

Hvad du kan arbejde med hos Newsec

Hos Newsec kommer du til at arbejde sammen med talentfulde og engagerede kolleger, som deler din ambition om at gøre en forskel. Du bliver en del af et entreprenant fællesskab af problemløsere, fokuserede igangsættere, ihærdige ingeniører, dygtige økonomiske eksperter, skarpe strateger og mange andre faggrupper. Som en af de førende asset managers og rådgivere inden for fast ejendom og vedvarende energi i Norden og Baltikum kan vi tilbyde dig muligheden for at være med til at skabe en bedre verden.

Arbejdsområder

Financial Management

I Financial Management arbejder vores medarbejdere med at sikre, at vores kunders ejendomsporteføljer forvaltes effektivt og i overensstemmelse med reglerne.

Commercial Management & Leasing

Når vi arbejder med Commercial Management & Leasing hos Newsec, har vi ansvaret for en kundes ejendomsportefølje.

Sustainability & Technical Management

Fra præventiv vedligeholdelse af ejendommene, energiscreening og -optimering, opfølgning på ejendomsbudgetter til kommunikation med lejere osv.

Project Management

Vi rådgiver vores kunder i forbindelse med ejendomsudviklingsprojekter og har et kommercielt og bæredygtigt fokus på udviklingen og optimeringen af vores kunders ejendomme.

Valuation, research & strategic analysis

Vores vurderingsteam udarbejder ejendomsvurderinger til alle slags formål, f.eks. opkøb, årsregnskaber eller finansiering.

Transaction Advisory

Newsec rådgiver kunder i en lang række transaktioner inden for fast ejendom og vedvarende energi – fra privatpersoner til internationale pensionsfonde.

Investment & Asset Management

Vores Investment Management-team hos Newsec arbejder som en lokal partner for nationale og internationale investorer.

Corporate Real Estate

Corporate Real Estate hjælper erhvervslejere inden for et bredt spektrum af lejerrådgivning og lejerrepræsentation.

Digitale bygninger og digital omstilling

Vi hjælper med digital omstilling af kundens organisation, muliggør implementering af digitale værktøjer til kundens ejendomme og tilbyder løsninger, der understøtter en digitalt forbundet bygning.

Data Analytics & Tech Innovation

Vi kombinerer mennesker og teknologi for at levere moderne digitale løsninger, der opfylder kundernes og virksomhedernes behov og gør Newsec til førende inden for digitaliseringen af ejendomsbranchen.

Business Development

Vi arbejder med markedsresearch, business cases, fusioner og opkøb og change management på både koncernniveau, lokale markeder eller inden for et specifikt forretningsområde.

Business support functions

På tværs af vores markeder og forretningsområder har vi kolleger med indgående specialistviden, som hver dag supporterer og muliggør, at resten af vores forretning kan fungere.

Associations

I Associations tilbyder vi professionel administration af andelsbolig- og ejerforeninger. Her rådgiver også om alt fra løbende vedligeholdelse af foreningens ejendom, byggesager, juridiske opgaver og meget mere.

Investeringsejendommen – ejendomsadministration

Ejendomsadministratorerne hos Newsec laver alt der udspringer sig af lejekontrakten, alt lige fra, udarbejdelse af boliglejekontrakter, registrering af erhvervslejekontrakter, lejevarslinger, varme- og fællesregnskaber, daglig kontrakt med lejere, ejere, driftsledere og meget meget mere.