• Vores ydelser
  • Insights
  • Karriere
  • Medier & Nyheder
  • Om os

Detail & indkøbscentre

Detailbranchen har i nogen tid været under forandring. Pandemien har gjort det endnu mere presserende at være modig og innovativ, da forbrugernes adfærd i stigende grad er blevet påvirket i retning af e-handel, bekvemmelighed og service.

Detailhandlen er begyndt at tænke mere over, hvilke oplevelser og samfundsmæssige ydelser de kan tilbyde for at forbedre detailoplevelsen. Ønsker du at skabe en fantastisk shoppingoplevelse, udvikle din butik, dit indkøbscenter eller dit detailbrand? Eller udvide din

tilstedeværelse på detailmarkedet, administrere detailejendomme, omstrukturere lejemål og gæld – eller måske udvikle dit detailområde?

Vores eksperter ved alt om lejeniveauer, salgsudvikling og forbrug for forskellige detailkategorier i forskellige områder. Vi kender investeringsmarkedet for erhvervslokaler, planlagte indkøbscentre, projekter og planlagte butiksområder og følger markedsudviklingen. Newsec har et indgående markedskendskab og kan give dig den indsigt, du har brug for.

Newsec tilbyder en bred vifte af ydelser – lige fra praktiske tekniske kompetencer til strategiske analyser, planlægning og komplet porteføljeudvikling. Vi kan også hjælpe dig med at udnytte fordelene ved digitalisering og finde de rigtige løsninger.

Bygninger er en vigtig del af en bæredygtig byudvikling. Ved at maksimere den effektive brug af energi, vand og materialer bliver bygninger og byggeri en vigtig brik i bekæmpelsen af klimaforandringer og ressourceknaphed og i at bidrage til et bæredygtigt samfund.

Få de seneste nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig for at få opdateringer og relevante nyheder fra Newsec. Vi vil ikke kontakte dig oftere end nødvendigt.

Hold dig opdateret på ejendomsmarkedet

Tilmeld dig og modtag Newsec Advisorys nyheder om erhvervs- og investeringsejendomme, markedsrapporter og seminarinvitationer på e-mail.

Newsec Advisory News