Eksperter i infrastruktur og energirådgivning i Nordeuropa

Unikke investeringer, gældsfinansiering og PPAs

Gennem tiden har vi lukket mere end 68 vedvarende energiaftaler til en værdi omkring 81 milliarder danske kroner. Dette omfatter nogle af de største og vigtigste investeringer og innovative projektfinansieringer, for indflydelsesrige markedsaktører, herunder f.eks. Allianz Capital Partners, IKEA, Google, PKA AIP og NH-IS.

Siden 2007 har vi stået i spidsen for den fortsatte energiomstilling og rådgivet omkring en tredjedel af opbygningen af vindkraft i Sverige, Norge og Finland.

Vi dækker hele spektret af infrastruktursektorer fra energi til telekom, transport og social infrastruktur. Gennem vores M&A, projektfinansiering og industriekspertise, optimerer vi værdien af forhandlingsaftalerne.

Læs om vores seneste transaktioner her >>

  • Resultater Siden 2007 har vi rådgivet om mere end 68 transaktioner til en samlet værdi på over 81 milliarder danske kroner
  • Proaktiv rådgiver Vi er stolte af at være den mest aktive rådgiver på det nordiske marked med et uovertruffet resultat med 50 lukkede transaktioner siden 2017
  • Godt netværk Vi har rådgivet om omkring en tredjedel af den installerede vindkraftkapacitet i Sverige, Norge og Finland siden 2007

Et resultat med magt og ekspertise

I løbet af de seneste 15 år har vi optimeret investeringer i vedvarende energi og infrastruktur gennem egenkapital, PPA og gældsstrukturering. Udover at skabe egnede risiko-afkast profiler har vi et stort netværk inden for egenkapital, gældsinvestorer og købere af vedvarende energi. Vores netværk og M&A-procesekspertise har haft stor betydning for den nordiske udbygning af vedvarende energi.

Som en specialiseret finansiel og strategisk rådgiver inden for vedvarende energi og infrastruktur forbedrer vi kontinuerligt vores evner og stræber altid efter at levere indsigtsfuld, betydningsfuld og værdiskabende rådgivning.

Seneste transaktioner

Siden 2007 har vi rådgivet om mere end 68 transaktioner til en samlet værdi på over 10 milliarder EUR. Vi er stolte af at repræsentere den mest aktive rådgiver på det nordiske marked med et enestående resultat på 34 afsluttede transaktioner siden 2017.

Se vores seneste transaktioner her

Egenkapital

Vi rådgiver ved salg og køb af virksomheder, porteføljer og projekter på tværs af udviklingsniveauer og med forskellige transaktionsstrukturer.

Vi deltager aktivt i at forme risiko-afkast-profilen af aftalen baseret på f.eks. byggeproces, offtake, drift og finansieringsstrategi.

Vi har tætte forbindelser til nordiske og internationale institutionelle investorer, investeringsfonde, uafhængige energiproducenter, forsyningsselskaber, energigiganter og energikrævende aktører.

Gæld

Som en uafhængig rådgiver støtter vi projektfinansiering og andre strukturer for aktiver og porteføljer uden institutionel påvirkning.

Vi arbejder for at sikre optimal tilpasning mellem afsætningsaftaler, finansiering og aktier for at maksimere værdien. Gennem vores tætte forbindelser tilbyder vi adgang til en fuld række finansieringskilder, herunder nordiske og internationale erhvervsbanker, eksportkreditagenter og direkte institutionelle långivere.

Vores resultater inkluderer innovative aftaler med nordiske og internationale erhvervsbanker, eksportkreditagenter og direkte institutionelle långivere.

PPA

Vi har stor ekspertise inden for PPA og er i løbende dialog med handlende, energikrævende virksomheder og energigiganter.

Siden 2017 har vi struktureret 16 PPAs, der inkluderer corporate PPAs med Google, Hydro Energi AS, Swedbank samt aftaler med en række andre store energigiganter.

Vores rådgivning dækker den fulde offtake strategi med henblik på at optimere indtægtsprofilen for de specifikke egenkapitals- og gældsinvestorer.

Karrieremuligheder

Vi leder altid efter talentfulde fagfolk, der kan bidrage med sin ekspertise, integritet og innovation til teamet. Læs mere her