• Vores ydelser
  • Insights
  • Karriere
  • Medier & Nyheder
  • Om os

Aktiver inden for vedvarende energi

Norden har i dag et af verdens mest dynamiske markeder for vedvarende energi, som ikke er afhængig af subsidier, og regionen er en førende eksportør af ren energi til sine fossilafhængige nabolande. Ved at skabe mulighed for flere kilder til vedvarende energi fremskyndes omstillingen af den gamle energiinfrastruktur og beskidte energi til ny og ren energi, hvilket er en afgørende forudsætning for den igangværende energiomstilling og spiller en vigtig rolle i håndteringen af de globale klimaforandringer.

Ved at kanalisere forskellige former for kapital til markedet har vores ekspertise betydet, at vi har kunnet bidrage i forbindelse med en væsentlig del af den nordiske udbygning af vedvarende energi.

Vi er en specialiseret rådgiver inden for de finansielle og strategiske aspekter af vedvarende energi og infrastruktur. Vores unikke erfaring med at integrere M&A, egenkapital, elkøbsaftaler og gældsprocesser maksimerer værdien og afkastet af investeringer i den globale energiomstilling.

Få de seneste nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig for at få opdateringer og relevante nyheder fra Newsec. Vi vil ikke kontakte dig oftere end nødvendigt.

Hold dig opdateret på ejendomsmarkedet

Tilmeld dig og modtag Newsec Advisorys nyheder om erhvervs- og investeringsejendomme, markedsrapporter og seminarinvitationer på e-mail.

Newsec Advisory News