• Vores ydelser
  • Insights
  • Karriere
  • Medier & Nyheder
  • Om os

Investering i vedvarende energi og fast ejendom

Investering i vedvarende energi og fast ejendom

Omlægning til vedvarende energikilder er en vigtig del af håndteringen af de globale klimaforandringer. I Norden og Baltikum har vi et af verdens mest dynamiske markeder for vedvarende energi, som ikke er afhængig af subsidier. Regionen er en førende eksportør af ren energi til sine fossilafhængige nabolande samtidig med, at den er på forkant med elektrificeringen af vigtige industrisektorer.

Newsec har lang erfaring med energiomlægning på tværs af flere vedvarende energikilder som land- og havvind, sol, vand, biobrændsel og lagring i elnettet. Siden 2007 har Newsec ydet rådgivning i forbindelse med cirka en tredjedel af al installeret vindkraftkapacitet i Norden.

Ved at yde strategisk rådgivning til en bred vifte af markedsaktører på både købs- og salgssiden er vores ekspertise blevet udnyttet i store dele af udbygningen af vedvarende energi i Nordeuropa.

Ved at yde strategisk rådgivning, baseret på stærk ekspertise inden for køb og salg af virksomheder, projektfinansiering og energimarkedet, til en lang række udviklere, uafhængige elproducenter, store energi- og forsyningsselskaber, industrivirksomheder, investeringsfonde og institutionelle investorer, har vi løbende haft en betydelig indflydelse på denne dynamiske og konstant skiftende udvikling.

Få de seneste nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig for at få opdateringer og relevante nyheder fra Newsec. Vi vil ikke kontakte dig oftere end nødvendigt.

Hold dig opdateret på ejendomsmarkedet

Tilmeld dig og modtag Newsec Advisorys nyheder om erhvervs- og investeringsejendomme, markedsrapporter og seminarinvitationer på e-mail.

Newsec Advisory News