Newsec-direktør skifter til facility service-branchen

Administrerende direktør i Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Thomas Kempf, træder ved udgangen af marts ned fra direktørstolen efter knap tre år i spidsen for den danske del af den nordiske ejendomsforvalter.

Thomas Kempf
16. marts 2021

Administrerende direktør i Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Thomas Kempf, træder ved udgangen af marts ned fra direktørstolen efter knap tre år i spidsen for den danske del af den nordiske ejendomsforvalter. Thomas Kempf vender tilbage til facility service-branchen i rollen som administrerende direktør i Forenede Service A/S. Chef for Newsec Property Asset Management i Norden, Björn Lindeborg, takker Thomas Kempf for indsatsen og er gået i gang med at finde en afløser til direktørposten.


Siden 2018 har Thomas Kempf stået i spidsen for Newsec Property Asset Management i Danmark, der i dag har i alt 575 medarbejdere. Han tiltrådte et år efter Newsecs overtagelse af Datea i august 2017 og har dermed været en central skikkelse i forandringsrejsen fra national ejendomsadministrator til Nordens største full service ejendomsforvalter. Et særligt fokus for Thomas Kempf har været tilfredse medarbejdere, der med stærke kompetencer og et højt serviceniveau skaber værdi for kunderne.


Thomas Kempf kom til Newsec fra Coor og vender efter de seneste år i ejendomsbranchen nu tilbage til facility service-branchen.


”Efter en rigtig spændende tid i Newsec har jeg fået mulighed for vende tilbage til min gamle branche. Det har været nogle gode år i Newsec, hvor jeg har mødt mange dygtige og passionerede kollegaer, og derfor har det også været en svær beslutning at forlade Newsec,” siger Thomas Kempf og fortsætter:


”Jeg efterlader organisationen et godt sted. Sammen har vi fået placeret Newsec med et stærkt kundetilbud og en unik markedsposition som et nordisk full service property house. Vi har skabt forandringer, så vi har kunnet føre an i den udvikling, som ejendomsbranchen har gennemgået, med en øget digitalisering og automatisering, krav om højere serviceniveau og udvikling af nye ydelser inden for blandt andet bæredygtighed.”


Björn Lindeborg, chef for Newsec Property Asset Management i Norden og Baltikum og bestyrelsesformand for Newsec Property Asset Management Denmark A/S, vil nu lede processen frem mod at finde en afløser til direktørposten for den danske del af forrentningen.


”Thomas Kempf har været den drivende kraft i at skabe en god arbejdsplads for vores medarbejdere og dermed det bedste udgangspunkt for en sund forretning, hvor vi leverer kerneydelser af høj kvalitet og nye innovative løsninger til vores kunder. Newsec er i dag en anden virksomhed end for tre år siden, og Thomas har været helt central i vores vækstrejse på det danske marked og forankringen af vores værdier i organisationen. Jeg vil takke Thomas for hans store indsats og ønske ham held og lykke i hans nye position,” siger Björn Lindeborg, chef for Newsec Property Asset Management i Norden og Baltikum.

Thomas Kempf fortsætter som administrerende direktør i Newsec frem til udgangen af marts måned.


Newsec Property Asset Management er den største ejendomsforvalter i Nordeuropa med i alt 46 millioner kvadratmeter under forvaltning.
Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe - tilbyder ejendomsejere, investorer og lejere et komplet udvalg af services inden for ejendomsrådgivning og ejendomsforvaltning. Newsec blev grundlagt i 1994 og er i dag et partnerejet selskab med ca. 2.000 medarbejdere fordelt på de syv nordiske og baltiske markeder. I 2018 åbnede Newsec et kontor i London for at assistere internationale investorer med interesse i Norden og Baltikum

Newsec har ca. EUR 65 mia. under forvaltning og tegner årligt lejeaftaler på ca. 1,6 mio. kvadratmeter, formidler transaktioner for ca. EUR 7,6 mia. og vurderer ejendomme til en værdi af EUR 188 mia. Takket være en stor volumen og lokal tilstedeværelse kombineret med dyb indsigt i en række brancher, har Newsec en unik ekspertise på ejendomsmarkedet i Nordeuropa.

Markedsrapporten Newsec Property Outlook er udgivet siden 2001. Download den seneste udgave på www.newsec.com/npo.

Property Asset Management

Kontakt

Martin Bekker Bauer Kommunikationschef Direkte +45 45 26 01 97 Mobil +45 26 15 50 52