Newsec klar med kundevendt kurs og vækstambitioner

Årsregnskab 2018

7. marts 2019, Newsec A/S

For Newsec bød 2018 på et kursskifte med ny ledelse, en stærkere kundeorientering og fokus på samlede løsninger til markedet.

Newsecs årsrapport for 2018 viser et højt aktivitetsniveau og en sund drift med en nettoomsætning på 347 mio. kr. Årets resultat, der endte med et underskud på 17,9 mio. kr. efter skat, bærer præg af store engangsomkostninger til organisationsændringer og nu afsluttede udviklingsprojekter.

I forbindelse med regnskabet er det besluttet at skifte selskabets navn fra Newsec Datea til Newsec Property Asset Management Denmark A/S – i daglig tale Newsec.

”Vi har sat en ny kurs mod et mere kundevendt Newsec. Vi har trimmet sejlene, så vi bedre kan udnytte vores potentialer og de muligheder, vi ser i markedet. Vi havde et tilfredsstillende resultat i 2018, når vi tager højde for, at det var et omstillingsår med en række nødvendige engangsomkostninger. Nu kommer vi til at se fremad. Starten af året har været rigtig god, og jeg er helt overbevist om, at vi får et bedre 2019,” siger administrerende direktør i Newsec, Thomas Kempf, der tiltrådte stillingen den 1. oktober 2018.

Stort potentiale i et ’Full Service Property House’

Thomas Kempf satte sit nye ledelseshold i december sidste år. En organisatorisk ændring, der skal være med til at skabe en mere kundevendt virksomhed, hvor tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder.

”Vi vil være vores kunders foretrukne forretningspartner og er i den heldige situation, at vi som en del af Newsec-koncernen kan vi investere i de løsninger, der skal til. Vi skal for alvor til at udfolde potentialet i det, vi kalder vores ’Full Service Property House’, og tilbyde kunderne flere samlede løsninger, der skaber værdi for dem. Vores primære fokus bliver derfor at levere flere af de ydelser, vi har på hylderne, og udvikle nye, ikke mindst på det digitale område, der bliver afgørende de kommende år,” siger Thomas Kempf, og fortsætter:

”Et godt eksempel er satsningen på vores Building Performance Management, der bliver et væsentligt udviklingsområde for os. Med Building Performance Management bygger vi bro mellem projekt, udvikling og drift og ser på helheden i vores kunders ejendomme. Vi skal grundlæggende hjælpe kunderne med at få mere ud af de penge, de i dag bruger på drift og vedligeholdelse. Samtidig skal vi have blik for de nye digitale og teknologiske muligheder i bygningerne.”

Nordisk forretning vokser

Et vækstområde bliver også nye kunder fra det internationale netværk i Newsec, der dækker de syv nordiske og baltiske lande. Et netværk, der for alvor er begyndt at bære frugt.

”Vi får kunder via vores nordiske samarbejdspartnere og kontor i London, og vi løser stadig flere opgave for kunder på tværs af de nordiske lande. Jeg oplever, at kunderne ser værdien i, at vi er de største i Norden, og at vi som de eneste er til stede i alle de nordiske lande med både Property Asset Management og rådgivning i Newsec Advisory. Vi holder samtidigt et vågent øje med det hjemlige marked i forhold til potentielle opkøb og muligheden for fortsat at deltage i den konsolidering, der er i gang i branchen,” slutter Thomas Kempf.

Kontakt

Martin Bekker Bauer Communication Manager +45 45 26 01 97 / 26 15 50 52