Vi sparer tid med digitale værktøjer

AB Studsgaarden er en af de foreninger, der høster store fordele ved at arbejde digitalt.

Det meste kommunikation kan i dag klares digitalt, og der er mange fordele ved at droppe papir og gammeldags brevpost. Det oplever stadigt flere foreninger, som sparer både tid og besvær ved at arbejde mere digitalt. 

Andelsboligforeningen Studsgaarden er en af de foreninger, som har valgt at bruge flere digitale værktøjer til den daglige administration og kommunikation.  

”Vi har gennem længere tid arbejdet på at gøre foreningen mere digital,” siger foreningens formand, Gorm Rosenbech. 

”Det begyndte med, at vi fik ændret vores vedtægter, således at kommunikationen til den enkelte andelshaver kan ske elektronisk enten pr. e-mail eller via e-boks. Det benytter rigtig mange af vores andelshavere sig af, og vi kan se, at der stadig kommer flere til,” fortæller Gorm Rosenbech.

Regninger godkendes elektronisk

Foreningen har også investeret i en scanner, så man nu kan scanne alle dokumenter ind og sende dem pr. e-mail i stedet for brev.

"Det er efterhånden blevet for usikkert og dyrt, at sende såvel breve som regninger til betaling via postvæsnet. Derfor har vi valgt at bruge alle de digitale muligheder, vi har fået via Newsec.” siger formanden.

Den digitale håndtering af dokumenter betyder også, at foreningen nu har mulighed for at godkende alle regninger elektronisk, hvilket giver et bedre og hurtigere overblik i det daglige. Samtidig er ekspeditionstiden nedsat betydeligt, da man undgår hele den fysiske postgang.

Hurtigere ekspedition ved andelsoverdragelser

”Senest har vi besluttet, at alle andelsoverdragelser skal underskrives elektronisk, hvilket giver en væsentlig hurtigere ekspedition til glæde for både sælger og køber,” siger Gorm Rosenbech.

Den øgede digitalisering betyder dog ikke, at den personlige kontakt er afskaffet i Studsgaarden.

”Vores kontor er fortsat åbent for personlig henvendelse flere dage om ugen. Her møder vi for eksempel beboerne, når de kommer forbi for at få udleveret vaskekort eller nøgler til cykelkælder og barnevognsrum,” understreger Gorm Rosenbech.

Jeg vil gerne kontaktes

Inge-Marie Holm Rud Gruppeleder/Salgsansvarlig +45 45 26 05 01
Camilla Kornerup Johansen Salgsansvarlig/ ejendomsadministrator +45 45 26 01 34